Nehéz kérdés, kérlek olvassátok minél többen! Ki tud segíteni?
Nem tudom, hogyan kezdjem el az életem, kezdjek el bulizni, barátnőt találni.
Suliból vannak barátaim de nem bulizósak, nem is olyan fajták akik eljárkálnak. Szóval senki nem hív, ami nektek olyan megszokott természetes dolognak tűnik.
Így először is az foglalkoztat, hol találhatok ilyen embereket, akikkel el tudom kezdeni ezt az egészet, mert ugye gép előtt ülve, társkeresők segítségével nem működik a dolog, bennem pedig megvan az akarat és az elszántság, de fogalmam nincs mit tegyek.
5. osztály óta akarok barátnőt, már jó pár éve elég érett lennék hozzá, szóval gondolhatjátok mennyire "éhezem". Iskolámba nem akarok csajozni meg nem is nagyon van rá lehetőség.
Úgy érzem mint ha az egyik nap oktatták volna mindezt, csak aznap épp hiányoztam, és homály fedi az egészet. Rengeteg kitöltetlen időm van, szóval akármilyen kapcsolat megfelelne. Az életben nem vagyok gyáva, csúnya, buta, és gyenge sem, csak full laikus vagyok ebben a témában, szinte azt várom, hogy valaki lépésről lépésre vezessen bele az életbe. 16/F
Nincs a baráti társaságomban lány, nem szeretnék tovább otthon ülni és nem hiszem, hogy az időtől a számba repül a sült galamb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!