Ez valami betegség? Lent bőven. Olvassátok el kérlek.
15/fiú vagyok
Van egy olyan szokásom, amit másonál nem igen láttam még.
Arról van szó, hogy néha rám jön valami olyan érzés, pl ha jó kedvem van vagy esetleg ha valmi jó zenét hallok, akkor valami késztetést érzek arra, hogy fussak vagy ugráljak.
Sajnos nem tudom érthetőbben leírni mert nem is nagyon tudom igazából megfogalmazni. Előbb is zenét hallgattam és azon kaptam magam, hogy csak egyhelyben ugrálok és élem a belső világomat. Sokan azt hiszik szerintem, hogy valami fogyatékos vagyok. A suliban is kérdezgetik hogy miért mászkálok állandóan szünetekben.
Kérlek ne irkáljon senki gúnyoló komenteket!!!
Arra lennék kíváncsi, hogy van rajtam kívül ilyen ember vagy van ilyen ismerőse??
Megmozgat a zene. Arra nem gondoltál,hogy táncra járjál??
De amúgy nálam is ha kicsit iszok egyből mozoghatnékom van :D
Legjobb barátnőmnek meg a vérében van a tánc meg hall egy jó zenét és lényegtelen,hogy az utcán,bevásárló központban vagy éppen otthon van, táncol.
Ez nem betegség.De ha kiszeretnéd adni akkor szerintem járj táncra,már annyi stílus van,hogy szerintem megtalálhatod a neked megfelelőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!