Molnár Krisztiánnak mi a baja?
Beteg ja, de az még betegebb aki gúnyt űz belőle! ;)
Alapjáraton rendes normális gyerek, csak boldog akar lenni annyi.. Ő nem tehet róla hogy félcédulás.
Nyilván azért szólják meg, mert fogyatékos, nem azért, mert minden videójában menőzésből iszik és cigizik (a foga is azért rohad, mert képtelen letüdőzni a csikket), alpári a stílusa és ha valaki egy normális kritikát fogalmaz felé, akkor azt már irigynek nevezi.
Ha egy rendes fogyatékos lenne, aki így próbál érvényesülni, a legtöbben mögé állnának, de ilyen stílussal ne csodálja azt, ha sokan megszólják.
"Ez téged mért jogosít fel arra hogy vele foglalkozz"
Nem értem, miért kéne előjog arra, hogy kritikát fogalmazzak meg róla. Ki ő? Albert herceg? :) Ha ennyire tetszik, írd meg neki yt-n. Ja, azt nem lehet, mert besértődve tiltotta a kommenteket is :)
Gondolom az is azért baj neked, mert nem tudsz az új értelmetlen videói alá befirkantani pár bölcsességet..
Húú,fúú, de megírhatnám neki hogy béna p*cs! De nem tudóóm:( mert tiiltotta ajj máá:( Na látod okoska, ez is arra utal hogy őt vadászod, meg rajta nevetsz! FFFogadjunk hogy 13 éves körüli sz_rjankóvagy? :)
Átlátszó egy troll vagy te :D
Persze, ha negatív kritikát fogalmazok meg vele szemben, akkor máris őt vadászom és rajta nevetek :D Tipikus liberál-demagóg hozzáállás :DD
Sosem írtam a videói alá, pusztán ismerem a "munkásságát" az őz érintő adománygyűjtés miatt.
A tiltással pusztán azt akartam megfogalmazni, hogy ahelyett, hogy hallgatott volna a segítőkész véleményekre és kritikákra hogy jobb videós lehessen, inkább letiltott mindenkit. Szerinted ez szimpatikus húzás?
De ha ekkora imádója vagy, akkor fogalmazd meg gyorsan 5 mondatban, hogy mitől olyan tuti videós és ember is ő. Az eddigi megszólalásaid alapján menni fog a 10 is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!