9 éves Boxer kan kutyusom nagyon beteg. Csont rákja van! A c vitamin segíthet? ( olvassátok tovább)
9 éves Boxer kan kutyusom nagyon beteg. Csont ràkja van, a hàtsó bal làbàra színte nem is érzi màr.. Kapott egy erős gyógyszert (Meloxidyl 1.5 mg/ml) mi ha elfogy akkor.. Màr nem fog többet kapni.
A doktor azt mondta 2 hónapja van maximum így adott nekunk egy méregdràga gyógyszert ami erős fàjdalomcsillapító.
Lehet hogy a nagymennyiségű c vitamin segít?
Lehet e a nova-plus liposzómàlis c-vitamint adni jeki? ( emberi c vitamin 1 kapszula 300mg )
Valaszokat koszonom szépen
Amit leírtál könnyeket csalt a szemembe.
Nagy állat imádó vagyok, kutyáim, macskáim vannak, mind menhelyről.
Ha én lennék a helyedben, a legfájóbb szívvel, de eutanáziát kérnék az állatorvostól. Ha menthetetlen beteg, az amputáció sem segíthet, akkor én a helyedben nem hagynám, hogy szenvedjen. Tudom, hogy fájdalmas elveszíteni egy kutyust, aki ennyi év után már biztos teljes értékű családtagnak számít, de.. neki ez lenne a legjobb.
Bocsáss meg, hogy a kérdésedre nem válaszoltam, de kérlek gondold át, hogy érdemes-e hagyni őt szenvedni a legvégsőkig.
Nagyon nagyon sajnálom, őszintén.
Nagyon sajnálom a kutyádat és téged is:(
A C-vitamin nem segít, annyit ér mint halottnak a csók.
Rokonomnak 4 éves rottweilere volt csontdaganatos, az állatorvos amputációt javasolt, de ha valahol áttét lett volna, úgy is csak 1 éve lett volna hátra. Ők csak fájdalomcsillapítót és immunerősítőt adtak a kutyusnak egy ideig, amikor már a bivalyerős gyógyszer sem hatott, és folyamatosan fájdalma lett, elaltatták:(
Esetleg itt érdeklődj, akár e-mailben, ez a doki kifejezetten daganatos állatokat kezel:
Köszönöm a vàlaszokat..
Egyenlőrek Rocky jókedvű jàtszik, eszik, velünk van..
Amíg nincsenek fàjdalmai addig nem altatjuk el, de màr próbàlkozunk megbékélni a gondolattal, hogy hamarosan el fog menni. De ő is érzi és ő vigasztal minket.. Felvàltva alszik édesapàmmal és velem.
Nagyon de nagyon rossz a tehetetlenség.. Nem kívànjuk senkinek a fàjdalmat amit érzünk.
Jó éjszakàt.
C-vitamint még embereknél sem szabad kapni ha rákosak, mert a daganat kimondottan szereti, tehát csak jobban nő tőle (több évet dolgoztam onkológián, tehát tapasztalat bármit is reklámoznak a pénzhajhászok).
Szerintem jobb neki ha nem szenved tovább. Sajnálom és részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!