Megéri kockáztatni? Többi lent (hosszú de lécci olvassátok el)
Van egy fiú,a szomszédunk a balatoni nyaralónkban.A családjaink már a nagymamám óta jóba vannak és ez a fiú is jófej
Namost;iszonyat cuki és volt egy pillanat;ketten voltunk pakoltunk be a kertből már majdnem minden bent volt csak egy pokróc nem együtt nyúltunk érte de ő vette el leterítette magához húzott és leültünk a csillagok alá;
Átkarolt én meg hozzá bújtam ez még nem volt fura régóta jóba vagyunk de most elkezdett bókolni olyanokat mondott hogy csak velem jó itt lenni meg ilyenek
Ekkor jött az anyukám hogy igyekezzünk
Lépjek én vagy várjam meg őt vagy ő már lépett is vagy inkább hagyuk?
Ne vidd tulzásba a "lépést" mert ahogy fent is említették, még is csak ő a férfi, de apró jeleket nem árt ha adsz,mert így biztos lehet abban hogy te is benne vagy a dologban.(ez alatt a járást értem)
Sok sikert!! :)
Szerintem pedig léphetsz nyugodtan.
Ez az "ő a férfi/fiú" ez azért mostanában már bőven nem olyan fontos, mint régen. Egy lány is ugyanúgy kezdeményezhet.
Ráadásul ő már megtette az első lépést, elég konkrétan, szóval most vár valamiféle visszajelzésre. Add meg neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!