SEGÍTSETEK! Smároltam a legjobb barátnőmmel. Emiatt kell bűntudatot éreznem? (lentit is olvassátok el! )
2 nő barátságát a közös élethelyzeti cél alakitja ki.
Mindenkinek van mindenkiről szexuális véleménye. avagy vonzó e vagy nem. A szexuális vágyak ésa barátság, normális dolog, de papiron mivel ezt tanultuk, elitélendő. ami jó az nem mindíg helyes erkölcsileg. megkellene beszélned a barátnőddel hogy hányadán álltok. De szerintem ez csak egy kóbor csók lehetett. Hogy te mit érzel, aza lényeg. kövesd az ösztöneid.
És ha biszex lennél, vagy azok lennétek, akkor leszakadna az ég?
Mi az, hogy KELL bűntudatot érezned? Ha azt írjuk, hogy igen, akkor érzel, ha nem, akkor pedig nem?
Olvass egy kicsit a relationship anarchy -ról.
Mi is smaroltunk mar legjobb bnommel, nem is egyszer. Mondjuk mi csak amikor mar volt bennunk vmennyi alkohol. Megallapitjuk mindig, hogy milyen jol smarol a masik, de ennyi:) Teljes mertekben heterok vagyunk, szoba se johet nalam pl, hogy nem azok vagyunk. Szerintem ne erezz buntudatot:)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!