Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valaki segítene?

Kovi Körte kérdése:

Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Mit tegyek ha a barátaim folyton animékről beszélnek?!

Próbáltam már nézni nem nagyon jön be.

Valaki tudna segíteni?

2015. máj. 19. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Két lehetőség van. Az egyik, hogy a hobbidat igazítod a barátaidhoz. Ez esetben elkezded nézegetni az animékat. A másik lehetőség, hogy a barátaidat választod az érdeklődési köröd szerint. Ez esetben keress olyan barátokat, akik hasonló dolgok iránt érdeklődnek, mint te.
2015. máj. 19. 16:02
 2/3 anonim válasza:
Velük nincs lehetőséged animét nézni? :) Akár közös baráti program is lehet ez.
2015. máj. 19. 16:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Az osztályban 9-en vagyunk lányok.Van egy stréber, egy nem túl okos, 1 ilyen "randiguru" egy félig épeszű és 1 kínai.

3 lány aki animéket néznek. A kínai lánnyal ülök vele el lehet beszélgetni a "randiguru" lánnyal nem nagyon.A félig épeszűvel jóba vagyok csak a randiguru állandóan odajön mikor beszélnék vele.Tudom hogy a "randiguru" ő jövőre elmegy de akkor is.A másik kettőről ne is beszéljünk.Most akkor mit tegyek?!

2015. máj. 20. 16:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!