Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? ˙ (lent)

Mit csináljak? ˙ (lent)

Figyelt kérdés
Az iskolában van 2 legjobb barátom. sokáig beszélgettünk,játszottunk hárman.De egyszer jön egy másik gyerek és befurakodott közénk.Úgy érzem hogy kiturt a barátaim közül,mert ők egyre bunkobbak velem és azzal a másik gyerekkel lógnak.Azaz a másik osztálytársammal.Ilyenkor mit tegyek? válaszokat előre is köszi. :)

2015. máj. 3. 17:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az attól függ... Mennyi idős vagy?
2015. máj. 3. 17:30
 2/16 A kérdező kommentje:
F/12
2015. máj. 3. 17:31
 3/16 anonim ***** válasza:
Akkor 5 vagy 6 de inkább 6.-as vagy igaz?
2015. máj. 3. 17:38
 4/16 A kérdező kommentje:
6-os vagyok,igen
2015. máj. 3. 17:44
 5/16 anonim ***** válasza:
próbálj közelebb kerülni hozzájuk, viccelődj, híd ki őket stb. nem egészen értem mit játszotok, meg hogy érted hogy bunkók... de ez általában bejön.
2015. máj. 3. 17:47
 6/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod,de én már próbáltam ezt de az a másik gyerek mindig nyomul rájuk és nekem így nincs lehetőségem velük beszélgetni stb...Mert nem szeretnék spannolgatni azzal a másik gyerekkel.Meg én már elmondtam neki h ez zavar de nem érdekli :(
2015. máj. 3. 17:52
 7/16 anonim ***** válasza:
MIkor jött ez az "ÚJ gyerek" ?
2015. máj. 3. 17:53
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem jött.Már eleve ott volt az osztályban év eleje óta.Csak ebbe a baráti társaságba jött,és zavar.
2015. máj. 3. 17:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Pontosabban évek óta barátom a másik kettő.De a másik gyerek szétbomlasztotta ezt a kötösséget,amibe mi hárman jól elvoltunk
2015. máj. 3. 17:58
 10/16 anonim ***** válasza:

Értem... Tehát a barátaiddal más is barátkozik és ezért ők hanyagolnak és bunkók veled. esetleg ha már tényleg nem tudsz tenni semmit hogy visszaszerezd a "helyed" a társaságban, te is körülnézhetnél, vagyis barátkozhatnál másokkal ,mert ha már nem a haverjaid többé egyedül maradsz. ennyit tudok még tanácsolni, addig is légy velük kedves, ha ők bunkók is ha látják hogy nem lehet megingatni, talán abbahagyják. Amúgy miért nem kedveled "azt a másik gyereket"?

ui.: remélem segítettem valamennyit

2015. máj. 3. 18:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!