Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tönkre ment az életem! Mit...

Tönkre ment az életem! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Itthon sok a veszekedés,balhé volt hogy már megis vertek párszor,unom már krvára 4en voltunk legjobb barátnők de most széthullot a csapat és nekem választani kell hogy vagy a 2 csapat két tagjaval maradok vagy csak eggyel.A baratommal se olyan jo a viszonyom,a kapcsolatunk mint amilyen volt Nagyon szeretem amugy.A legjobb pedig hogy nem megy ugy a tanulás se megy mostánsban olyan jól.Úgy érzem kilátástalan a helyzetem,nincs miért élnem,sz*r az élet és már mindennap ugy fekszek le bár örökre aludnék el az alvás talán még az egyetlen jó dolog az életemben.17/L
2015. ápr. 30. 07:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%

Mindig vannak mélypontok, de ilyen dolgok mellett ilyeneket írni, hogy nincs miért élned stb...

Nekem ennél sokkal rosszabb a helyzetem, mert sz#r családon kívül ezek mind nincsenek meg nekem, csak a tömény unalom a 4 fal között, és még érettségit is jövő héten írok, és semmit nem tudok, amikor meg tanulni kellett volna akkor meg úgy össze csaptak a felhők a fejem felett minden irányból, hogy képtelenség volt, hogy tanuljak.

Aztán meglátok ilyen kérdést, csak a fejemet fogom, hogy úgy egy igazán kilátástalan élettől mennyire messze jobb a te életed, és te akarsz meghalni? pfff valahogy nem tudlak sajnálni.

2015. ápr. 30. 14:33
 12/22 anonim ***** válasza:
Az élet egyik területről elvesz, míg a másik területhez hozzáad. Neked legalább van kapcsolatod. Nekem nincs, és nem is volt felnőtt férfi létemre. Társaságom sem. Legalább azt becsüld meg amid van...
2015. ápr. 30. 16:02
 13/22 anonim ***** válasza:

Azért írtam,hogy mielőbb gondolkozz el a költözésen, mert vernek otthon.

Ez nagyon nem normális, és az életed minden területére rá fogja nyomni a bélyegét,ha otthon ilyen a helyzet.

6-os voltam.

2015. ápr. 30. 18:19
 14/22 A kérdező kommentje:
Tudom de már abbahagyták lehet lelki nyomorékká tettek
2015. ápr. 30. 19:05
 15/22 anonim ***** válasza:

Kérdés hány éves korodtól vertek, mennyit?

Mindenből fel lehet állni, esetleg frlkereshetnél pszichológust.

Tessék magad összekapni,tudom nem könnyű...Kiben lehetne hited,ha nem magadban!?

Esetleg vond be a barátodat, nem kell a panaszáradat neki,de ha szeret nem fogja rossz néven venni szerintem.

Fel a fejjel, most kezdődik csak az életed,ez még nem az a perc,hogy neki keseredj :)

Előző voltam.

2015. ápr. 30. 20:41
 16/22 anonim ***** válasza:

"Mindenből fel lehet állni"

Mindenki ezt mondja, pedig sok embernek nem sikerült felállnia sok dologból... De biztos igaz...

2015. ápr. 30. 20:47
 17/22 A kérdező kommentje:
igen így van nem lehet csak úgy felállni bizonyos dolgok életre sebeket,nyomokat hagynak... gyerekkoromban is kaptam párszor de később durvult el a helyzet
2015. ápr. 30. 20:50
 18/22 anonim ***** válasza:

Van benne igazság.

De. Ha alapból úgy állsz hozzá,hogy nem fog sikerülni, ha az esélyét sem próbálod megadni magadnak, akkor biztos nem is fog.

Ezt akartam csak mondani.

Látom már gyerekként is voltak ilyen gondok,ami baj,mert az nem segít a személyiségfejlődésben.

Sajnos ez hagyhat nyomot,és hagy is az emberben,de ne hidd,hogy ettől még nem lehet boldog életed.

Normális környezet, egy jó párkapcsolat, egy rendes barát...ezekkel fel lehet állni, hidd el!

Ha nem adsz magadnak esélyt sem,biztos nem fog menni a dolog.

Amint tudsz keress fel szakembert!

2015. ápr. 30. 20:58
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válszokat azóta 2 barátnőmet választottam így most 3an vagyunk:) a barátom szakított mert már nem szeretett és a szüleimmel továbbra a pokol
2015. máj. 5. 08:47
 20/22 A kérdező kommentje:
Már öngyilkos szeretnék lenni a barátom nem szeret már régóta(bevallotta),itthon sok a balhé ütés is néha...
2015. máj. 5. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!