Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkre ment az életem?
Egy ideje nagyon magányos vagyok és cél tudatlan csak tengődöm.
Már nem érzem azt ,h változtatnom kéne.
Már nem motivál semmi.
Már nincs mellettem senki.
Sokszor eljátszottam már a gondolattal ,h véget kéne vetnem ennek a dolognak azzal ,h kilépek az életből.
25/f
Egyedül élek 1 szaros albérletben havi 90 rongyos fizuval.
Félbe hagytam a tanulmányaimat.
A szüleim meghaltak egy évvel ezelőtt balesetben.
Egyedül a nővéremre számíthattam ,de vele megromlott a viszonyom.
Már nem látom értelmét ezt tovább folytatni.
A depressziód az generálja, hogy folyton a múlt miatt keseregsz, vagy a jövő miatt aggódsz.
Hallgasd végig ezt az előadást, ha van kedved:
3: Sajnálom.
De innen szép nyerni!
# 6
Soha nem írtam ki ide még semmit sem.
Másodmagammal élek egy albérletben, állandó munka nélkül, szüleimtől távol, barátaim alig vannak, akik vannak, azok pedig mind messze. Komolyan mondom most ez is indok lenne arra, hogy megöljem magam? Mindig van célom, ha nincs, keresek magamnak egyet. Most például a folyamatos kesergés helyett munkát keresek, azzal foglalom le magam! Ha pedig van munkám, és van fizetésem is rendszeresen és elegendő, akkor a hobbijaimmal is foglalkozom!
Könyörgöm! Mindenkinek van az életében nehéz dolog, mégsem jön azzal, hogy "tönkre ment az életem, megölöm magam.." Hanem töretlenül megy előre, és próbál változtatni, hogy jobb legyen!!!
Erről ennyit... -.-
Én megértelek. Rossz ez így, hogy nincs senki, aki támogatna érzelmileg, amikor szükséged lenne rá.
Próbálj meg új kapcsolatokat kiépíteni, hiszen fiatal vagy még, elötted az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!