Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tönkre ment az életem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre ment az életem?

Figyelt kérdés

Egy ideje nagyon magányos vagyok és cél tudatlan csak tengődöm.

Már nem érzem azt ,h változtatnom kéne.

Már nem motivál semmi.

Már nincs mellettem senki.

Sokszor eljátszottam már a gondolattal ,h véget kéne vetnem ennek a dolognak azzal ,h kilépek az életből.

25/f

2014. dec. 11. 09:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Irigylem az energiádat..

Az anyukámmal és az apukámmal nagyon jó volt a viszonyom...képtelen vagyok ezt feldolgozni a többi már mellékes ,h már a barátaim sincsenek és ,h a nővérem is szarban hagyott.

Nem gondoltam volna 2 évvel ezelőtt ,h ilyen érzés egyedül maradni.

2014. dec. 11. 10:21
 12/15 anonim ***** válasza:

egyszer fent egyszer lent...

te most lent vagy...tenned kell azért, hogy fent legyél!!! keresned kell egy normális barátnőt (ha szeretnél egyáltalán), tanulnod kell szabadidődben, hobbit űzni, haverokkal lenni.......

te döntsd el mit akarsz és tegyél érte! ne add fel!

2014. dec. 11. 10:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Kezdj el valami kreativ hobbit, ami ertelmet ad a napjaidnak.
2014. dec. 11. 10:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Néhány évvel ezelőtt nekem is eléggé összejött minden.Elváltam,elvesztettem a munkámat,volt egy balesetem,volt 2 millió tartozásom és hogy még szebb legyen még lakni sem tudtam sehol.Ugyanis a lakás ahol laktunk az exem nagyszüleié volt,így amikor válásra került a sor akkor el kellett mennem onnét.Tehát ott álltam a kezemben két sporttáskával decemberben az utcán,és azon gondolkodtam épp,hogy a vonat elé ugorjak vagy inkább az öngyilkoság stílusosabb módját válasszam és halálra igyam magam abból a 10 ezer forintból ami az össz vagyonom volt.Aztán amikor már elfogyasztottam némi alkoholt,eszembe jutott egy idézet.A kisfiú aki voltál,büszke lenne-e a férfira aki lettél?És az a pillanat ott megváltoztatott mindent.Talpra álltam a semmiből.Nehéz volt.Nagyon nehéz,de tudtam hogy nem adhatom fel.És hidd el megérte.Te sem adhatod fel.Nem szabad,mert csak ez az egy életed van.Ha ezt eldobod magadtól nincs másik esély.
2014. dec. 11. 12:33
 15/15 anonim válasza:
Régi kérdés de azóta jobb lett?
aug. 28. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!