2/7 anonim válasza:
Még szerencse, hogy nem gallyra.
Troll off
Ehhez nem tudok mit írni, csak ezt:
"Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál!"
3/7 anonim válasza:
Nem tudni mi történt veled de én úgy hiszem nem lenne semmi, de semmi a világon amiért megölném magam! Szerintem neked sem kellene ha nehezen dolgozol fel rossz dolgokat fordulj szakemberhez ha lehet kineziológushoz mert ők segítenek a pszichológusok meg nem sokat lendítenek a helyzeten. Sok borzlmat meg kell élnünk,de ezek a dolgok tesznek erősebbé is! Szóval folytatás! Alakíts az életeden h.ne érezd úgy h.tönkre ment!
4/7 anonim válasza:
"Fel a fejjel haver, és indulj a harcba, az élet a sors öklével csap majd téged arcba. És nem csak egyszer hidd el, újra meg újra, de mindig talpra kell hogy állj ez benne a durva...!"
5/7 anonim válasza:
Sajnos mindenkinek egyre rosszabb, de nem meghalni nehéz,hanem életben maradni, küzdeni. Ne légy gyáva. Nézz vele szembe. Dönsd el hogy márpedig te újból talpra állsz. Sok sikert.
7/7 anonim válasza:
jegyezd meg csak erősít az élet mikor gyötör
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!