Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tönkre ment az életem! Mit...

Tönkre ment az életem! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Itthon sok a veszekedés,balhé volt hogy már megis vertek párszor,unom már krvára 4en voltunk legjobb barátnők de most széthullot a csapat és nekem választani kell hogy vagy a 2 csapat két tagjaval maradok vagy csak eggyel.A baratommal se olyan jo a viszonyom,a kapcsolatunk mint amilyen volt Nagyon szeretem amugy.A legjobb pedig hogy nem megy ugy a tanulás se megy mostánsban olyan jól.Úgy érzem kilátástalan a helyzetem,nincs miért élnem,sz*r az élet és már mindennap ugy fekszek le bár örökre aludnék el az alvás talán még az egyetlen jó dolog az életemben.17/L
2015. ápr. 30. 07:12
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogyha nem érthető valami a lényeg az,hogy utálom ezt a mai világot szinte undorodom tőle minden csak sz*r semmi kedvem élni ehhez a halál csak öröm lehet
2015. ápr. 30. 07:14
 2/22 A kérdező kommentje:
És az a legrosstabb az egészben hogy régen olyan boldog voltam olyan jó barátok voltunk 4.8 volt az átlagom,itthon is boldog volt minden,mára semmi nem mondható el
2015. ápr. 30. 07:19
 3/22 anonim ***** válasza:
46%

Fejezd be a nyavalygást, az önsajnálatot.

Tanulj! Otthon próbálj alkalmazkodni, segíteni.

Egy életunt csajt persze, hogy hanyagol a barátja! (ki kíváncsi erre: 'jaj de rossz minden, sz@r az élet, unok mindent')

Legyél vidám, foglalkozz a dolgokkal!

17 éves vagy, bakker! Még csak most kezdődik az élet!

Gyermekkornak vége, a felnőttkor kezdete!

A lehetőségek és a gondok elötted vannak, meg kell oldanod!

2015. ápr. 30. 07:37
 4/22 A kérdező kommentje:
A barátomnak nem szoktam nyavalyogni nem ezaz oka a kapcsolatunk minőségének,én nem sajnáltatom magam csak úgy érzem jobb lenne meghalni,mert már soha nem lesz olyan az életem mint volt
2015. ápr. 30. 07:41
 5/22 anonim ***** válasza:
65%
3-as ezzel a hozzaallassal sok mindenre nem fogsz menni azt elarulom neked. ha valakinek problemai vannak akkor segitteni kell ot megerteni miert erzi magat szarul nem azt mondani neki: "szedd ossze magad mert fiatal vagy meg". Ez kb szart sem er. Ezzel az erofeszitessel inkabb halgattal volna.
2015. ápr. 30. 07:53
 6/22 anonim ***** válasza:

Mit tanulsz?

Mikor végzel a sulival?

Mikor töltöd be a 18-at?

Koleszba,esetleg a barátodhoz költözhetnél.

Diákmunkára van lehetőséged? Akkor kitudnád fizetni a koleszt.

El kell otthonról költöznöd, ez nem kérdés!

Nagylány vagy már tessék gondolkodni,számba venni a lehetőségeket.

Ülj le a barátoddal is,hátha van ötlete.

Fel a fejjel Drága, szedd össze magad, ha gondolod dobj egy privit és beszélhetünk :)

2015. ápr. 30. 08:06
 7/22 anonim ***** válasza:
32%

5-ös, a te hozzászólásod viszont még meg se próbált segíteni!

Elköltöztni majd akkor, ha elvégezted az iskolát, van munkád, fizetésed. Nincs már olyan messze!

2015. ápr. 30. 08:32
 8/22 anonim ***** válasza:
24%

Gimidben nincs iskolapszichológus?

Esetleg kerületi családsegítő, ott van pszichológus szinte biztos, aki ingyenes vállalna.

Jobb, ha ezeket a problémákat, érzéseket valaki mással is megosztod- sok terhet levesz a válladról.

Ha vannak kétségeid, írj nekem nyugodtan, végzős hallgató vagyok, nekünk mondhatni kötelező az önismeret keretében pszichológushoz járni, nincs benne semmi ijesztő vagy ciki. :)

2015. ápr. 30. 13:19
 9/22 anonim ***** válasza:
9%
júúúj borzalmas... Legalább van barátod, legalább maradnak vagy marad barátnőd, nagyon tönkrement az életed... ne viccelj már.
2015. ápr. 30. 13:25
 10/22 A kérdező kommentje:
Basszus utolsó nem erről van szó,hanem hogy oké hogy van de milyen a minősége szerinted?
2015. ápr. 30. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!