Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak most?

Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akivel már régen megromlott a kapcsolatunk, de mivel minden nap együtt kell lennünk, jóban vagyunk. Egy osztályba járunk és egymás mellett ülünk. Ha neki bármi baja van én ott vagyok, de ez fordított esetben nem így van. Nem érdekli, hogy velem mi van, állandóan az a téma hogy vele mi történik. Minden kis vacak dolgon felkapja a vizet, amiből már nagyon elegem van... Egyszerűen nem bírom elviselni, de kénytelen vagyok,mert össze leszünk zárva még egy jódarabig... Most két másik barátnőmmel kitalálta hogy csináltassunk barátságtetkót, de én nem akarok tetoválást, és főleg nem vele, de nem merem neki megmondani mert nem akarom hogy megint kiakadjon és hisztizzen... Szerintetek mit csináljak?

2015. márc. 29. 21:42
 1/8 egy naaagy fan ***** válasza:
Mondd ezt el neki. Hajrá! ;)
2015. márc. 29. 21:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Elmondhatnám, de felesleges, nem lehet vele értelmesen beszélni.. :((
2015. márc. 29. 21:47
 3/8 anonim válasza:
Ne figyel te se oda rá annyira, ha baja van.
2015. márc. 29. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Így van, ne figyelj oda rá.

Amikor elkezdi mondani a hülyeségeit te csak nézz kifele az ablakon fütyörészve.

Ha megkérdezi hogy mi van akkor mond meg neki hogy ő se hallgat meg téged és nem érted hogy akkor neked miért kéne.

Persze barátságtetkót hogyne, mond meg neki hogy pista bácsit is hamarabb tetováltatnád magadra mint az ő nevét ha továbbra is így viselkedik.

Amúgy ha vége a sulinak egyetlen barátod sem marad onnan ugyhogy ezt jól verd ki a fejedből akkor is ha jóban vagytok.

Ha a csajom nevét magamra tetováltatom akkor a következő barátnőm meg olvasgatja szex közben vagy mi van.

Hülyeség.

2015. márc. 30. 01:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolat! Mások is ezt mondják, de valahogy mégis félek bármit tenni az ügyben :( ment mindenkinek a zöld! :)
2015. márc. 30. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor itt van a kutya elásva, hogy nem mersz csinálni semmit.

Ha mondjuk nekem van egy olyan barátom aki semmit nem mer csinálni akkor azt egy 10-es skálán pontosan nullára fogom értékelni.

A barátnőd ugyanezt teszi veled, semmibe vesz ezért nem is érdeklődik a dolgaid felől meghallgatni sem hajlandó.

Ha nem állsz ki magadért óriási bajban leszel életed folyamán. Lenéznek, kihasználnak, lehúznak, semmibe vesznek és ott fogsz kullogni sírva a sor végén.

Jobb ha még most gyorsan megtanulod ezt és ha valamilyen sérelem ér olyan jelenetet rendezel hogy utána mindenki síri csendben fog rád figyelni és issza szavaidat.

2015. márc. 30. 14:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok az a fajta aki szó nélkül tűr mindent csak vele.. De nem tudom hogy miért.. :/
2015. márc. 30. 15:08
 8/8 anonim válasza:
mindenféleképpen mondd el neki nehogy tetkót csináltass ha nem akarod.vagy ha nem mondod és ő azt hiszi benne vagy te leszel a rossz hogy ilyenkor mondod le.Hajrá!;)
2015. ápr. 1. 22:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!