Mit csináljak? 12/L
Figyelt kérdés
Van egy "barátom" aki egy éve elköltözött és a suliban néha összevesztünk, de mindig kibékültünk! Most nemrég beszéltem vele messengeren és azt mondta, hogy az egyik barátom akivel jobban tartja vele a kapcsolatot azt mondta neki, hogy én őt pofán basztam!
Mit tegyek hogy újra barátok legyünk?
2015. márc. 29. 16:28
1/4 anonim válasza:
Semmit ne tegyél, hagyd a fenébe! Többet érdemelsz egy pletykás "barát"-nál, aki kibeszél (pláne ha nem is igaz) nem barát. Fiatal vagy, lesz még barátod, aki normálisan tud viselkedni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi igazad van, de amit írt elmondjam a másiknak akiről szólt?
2015. márc. 29. 16:35
3/4 anonim válasza:
Annak semmi értelme, pletyka lenne. Ha nézted egyszer is a Magyarország szeretlek c. műsort, ott jó példa van arra, hogy torzul az igazság. Te kerülhetsz ki belőle negatívan. Tedd túl magad az egész eseten.
4/4 A kérdező kommentje:
Azóta kibékültünk azt mondta, hogy csak ideges volt!
És nagyon örülök!! :)
2015. ápr. 2. 10:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!