A pasimon kívül nincs senkim?
Szóval van egy barátom, akivel már 1,5éve jól megvagyunk, szeretjük egymást.
És előtte nagyon sok barátom volt, legalábbis azt hittem.
De mivel már nem mentem velük bulizni=pasizni=leinni magam , ezért eléggé eltávolodtak tőlem, van akivel 1 éve nem beszéltem.
Szóval nem akartak sehova menni, moziba, plázába stb.
Hanem csak a buli.. na oda meg nem akartam, hiszen a barátom nem szívesen látták, mert csajbuli..
A fiú haverjaim meg elkoptak.. néhány aki közben bepróbálkozott azért, a többiek meg eltávolodtak tőlem.
És a legtöbb napon a családomon és a barátomon kívül senkivel nem beszélgetek.
És jó lenne ha lenne 1 igaz barátnőm, akivel tudnék nőies dolgokról is beszélgetni.
Most belegondoltam, hogy ha lenne az esküvőnk, nem is lenne leánybúcsúm se, mivel nincsenek barátaim.
20l
nagyon szerencsés vagyok a barátom miatt, mert tényleg megtaláltam a másik felemet.
de azért csak jó lenne néha egy csajos délután, egy kis pletykálkodás, vásárlás
Jó tudni, hogy más is van ilyen cipőben.:)
Van még pár ilyen barátnőm, aki szintén mióta van barátja, azóta teljesen elszigetelődött.
Meg sokan kibeszéltek, hogy biztos nem "enged" a barátom bulizni.. pedig én sem vágytam már, úgy érzem már kiéltem azt a korszakomat, bőven..
Remélem ha befejezem a sulit, a munkahelyemen lesz majd valaki akivel megtaláljuk a közös hangot..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!