Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A pasimon kívül nincs senkim?

A pasimon kívül nincs senkim?

Figyelt kérdés

Szóval van egy barátom, akivel már 1,5éve jól megvagyunk, szeretjük egymást.

És előtte nagyon sok barátom volt, legalábbis azt hittem.

De mivel már nem mentem velük bulizni=pasizni=leinni magam , ezért eléggé eltávolodtak tőlem, van akivel 1 éve nem beszéltem.

Szóval nem akartak sehova menni, moziba, plázába stb.

Hanem csak a buli.. na oda meg nem akartam, hiszen a barátom nem szívesen látták, mert csajbuli..

A fiú haverjaim meg elkoptak.. néhány aki közben bepróbálkozott azért, a többiek meg eltávolodtak tőlem.

És a legtöbb napon a családomon és a barátomon kívül senkivel nem beszélgetek.

És jó lenne ha lenne 1 igaz barátnőm, akivel tudnék nőies dolgokról is beszélgetni.

Most belegondoltam, hogy ha lenne az esküvőnk, nem is lenne leánybúcsúm se, mivel nincsenek barátaim.

20l

2015. márc. 28. 07:59
 1/6 A kérdező kommentje:

nagyon szerencsés vagyok a barátom miatt, mert tényleg megtaláltam a másik felemet.

de azért csak jó lenne néha egy csajos délután, egy kis pletykálkodás, vásárlás

2015. márc. 28. 08:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problemam, bar nekem 1 igaz baratnom marad, a tobbi akivel nagyon joba voltam eltavolodtak tolem..pont ezert mert nem bulizok.. es enis 1,4 eve vagyok a baratommal..ugyerzem jobban jartam Vele, mint veluk, mivel ha emiatt igy "itthagytak" mert en nem bulizok, hat akkor nincs is szuksegem rajuk..keress uj baratokat aki nem csak akkor akar veled lenni ha hullara iszod magad! es a baratoddal is tudsz baratokra talalni, 4es randik stb.. szerintem a regieket felejtsd el ugy ahogy van, nemsokat ernek :)
2015. márc. 28. 08:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Férfiként is ugyanez van. A lány ismerősök hamar lekopnak mert csajom van, a fiú haverokkal sem érek rá mindenhova menni, így ők is eltávolodnak.
2015. márc. 28. 08:58
 4/6 anonim válasza:
Sajnos ezzel én is így vagyok, és nagyon sajnálom ezt. Szeretnék végre normális barátokat, mert így nem érzem jól magam a bőrömben.
2015. márc. 28. 18:35
 5/6 anonim válasza:
Én is így vagyok.. mi már 3 éve vagyunk együtt, de ha szakítanánk, nem is tudom mi lenne velem, mert nekem se nagyon maradtak barátaim :/
2015. márc. 28. 19:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Jó tudni, hogy más is van ilyen cipőben.:)

Van még pár ilyen barátnőm, aki szintén mióta van barátja, azóta teljesen elszigetelődött.

Meg sokan kibeszéltek, hogy biztos nem "enged" a barátom bulizni.. pedig én sem vágytam már, úgy érzem már kiéltem azt a korszakomat, bőven..

Remélem ha befejezem a sulit, a munkahelyemen lesz majd valaki akivel megtaláljuk a közös hangot..:)

2015. márc. 29. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!