Költözések miatt már nem maradt egy barátom sem. Mit lehet tenni az esetembe, ha egyszerűen mind hátat fordítanak nekem? Mindig voltak barátaim mostanra pedig senkim sem maradt. Miért?
Az össze vissza utazás eléggé megnehezíti a dolgokat. Viszont azon ne csodálkozz,hogy régebben elhanyagoltad őket és már nem akarnak tőled semmit.
Nekem is volt egy barátnőm aki elköltözött,bár kb 20 km-re.Viszont sokat járt suliba,sokat tanult.Aztán 1,5 évre kiment külföldre de persze akárhogy akartam vele tartani a kapcsolatot nem jött össze,mert sosem ért rá,pedig én igazán kitartó voltam!! Tavaly óta itthon van és unatkozik,mert az itteni barátai eltávolodtak,hogy kint volt külföldön. Én ugyan beszélek vele,meg talizok vele ha éppen nincs programom.De azért sose leszünk újra olyan régi nagy barátnők mint régen.
Konkrétan én 2 évig semmit nem tudtam róla,de előző években sem beszéltünk sokat.Szóval 5 év alatt azét érthető,hogy eltávolodtam tőle.
Ennyi utazgatással,munkával ne számíts sok barátra.Nem rosszból mondom.
Csak tudom,hogy rohadt nehéz egy barátságot fent tartani távolról. Legjobb barátnőm költözött el 35 km-re. heti 1x össze szoktunk futni.Bár amikor én is és ő is dolgoztunk nem keveset akkor kéthetente ha találkoztunk. Most viszont úgy nézz ki a párjával eladják a lakásukat és még messzebb költöznek vagyis nekik nincs messze.De nekem tömegközlekedve rohadt messze lesz,így is 1,5 órát utazok hozzájuk.Nem tudom,hogy lesz ezek után.
Szóval nem egyszerű.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Persze, nem csodálkozom, de nem azért hanyagoltam el őket, mert bajom lett volna velük, hanem mert egyszerűen így hozta az élet, hogy el kellett költöznöm vagy később ők kerültek el... És ezért bánt ennyire a dolog.
Akkor erre semmi megoldás nincs?
2. vagyok.
Oké,hogy nem direkt hanyagoltad őket.De ha bele gondolsz akkor is hanyagolásnak számít.Vagy inkább nem fértek bele az életedbe.
Ez ellen nem sokat tehetsz ismerkedj új emberekkel :)
De tudom az nagyon nehéz :( nekem is nehezen megy,főleg,hogy nem nagyon vagyok közösségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!