Van egy fiú akinek nagyon feltűnően tetszek és jófejnek tart de én egyáltalán nem szeretem őt annyira hogy viszonozzam mert nekem ő csak egyszerűen haver. Hogyan mondjam el neki hogy nem szeretem?
Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny típus és nem szeretném megbántani!2015. jan. 24. 23:46
1/6 anonim válasza:
Lehet hogy meg tudnád szeretni, ha adnál időt a kapcsolatnak az elmélyülésre. de ha nem ez a célod akkor persze mondd el neki. Valahogy így: értékelem benned hogy külön figyelmet szentelsz rám. De sajnos én nem vagyok azon a szinten érzelmileg hogy a külső vonatkozások elkerüljék a figyelmem, hiába a belső értékek a fontosak. Biztos hogy megtalálod majd azt, aki nálam jobban megérdemel, és érettebb érzelmekkel tud szeretni nálam.
2/6 anonim válasza:
ha esetleg hívna valahova, simán elutasítod, semlegesen viselkedsz vele, ne küldj "jeleket", ne poénkodj vele semmilyen szexuális dologról, ha esetleg rákérdezne, mondj neki egyszerűen annyit, hogy kedves vagy, de te nem szeretnél vele jobban ismerkedni, csak barátként tekintesz rá és semmi több.
3/6 anonim válasza:
Ez a legyünk csak barátok szöveg szerintem annyira szar. Minek tovább kínozni szegényt, amikor minden érzelmileg érett(!) ember tudja hogy egyrészt férfi és nő között nem lehet barátság, éspedig pont azért, mert a barátság arról szól hogy osztozunk az érzéseinken, gondjainkon. Ha az egyik elesik, a másik ott terem és fölsegíti. Nekem ne mondja senki hogy két hogy heteroszexuális beállítottságú ember esetében ez fönntartható lenne anélkül hogy ne szakadna be alattuk az amúgy is vékony jég. Ezért is írtam az első kommentben, hogy mindenkit meg lehet szeretni ha akarunk. Ha meg nem akarjuk, akkor az illetőt minősíti ha még bele is rúg néhányat ezzel a veled vagyok meg nem is (barátság) dumával.
4/6 anonim válasza:
3.: akkor mondja azt, hogy bocs, de nem jössz be se külsőre, se belsőre, hagyj békén? Ez azért elég bunkó dolog, hiába ezt akarná közölni. Attól, hogy nem akar tőle többet, még lehetnek jóban, nyilván nem kell egymásba bújva lenni ésatöbbi, de full parasztnak sem kell lenni, attól, hogy néha dumálnak vagy 1 társaságban vannak, lehetnek jóban. Ennyit takar a "barátság".
5/6 anonim válasza:
tökmindegy hogy utasítod ell haragudni fog és a viszonyotok töbé nem lesz ilyen jó
6/6 A kérdező kommentje:
Bocs. Kihagytam egy fontos részt.
12 éves vagyok!!! A fiú pedig majdnem egy évvel fiatalabb nálam. Már hogy ne utasíthatnám el amikor még tök kicsik vagyunk? Nem akarok járni. Meg egy évet várni akarok.
Most már meg lehet érteni hogy ő nekem csak HAVER?!
2015. febr. 2. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!