Szerintetek ez nagyon b_is lenne?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit régen (jó pár éve) gimiben jó fejnek tartottam, de sose voltunk igazán jóban, köszönőviszonyban voltunk. Már évek óta nem is láttam. Facebookon ismerősök vagyunk, és arra gondoltam, hogy elhívnám egy korsó sörre, dumálhatnánk, hiszen sose dumáltunk annak idején. Szerintetek nem lenne túl b_is, ha elhívnám? Nem tűnne rámozdulásnak? Mert nem az, mielőtt belém köttök.2015. márc. 12. 19:37
1/9 anonim válasza:
Mennyit söröztem annak idején más férfiakkal... Mekkora bu*zi vagyok!
2/9 A kérdező kommentje:
Nem értetted meg a kérdés lényegét....
2015. márc. 12. 19:42
3/9 A kérdező kommentje:
Ezzel a sráccal én sose söröztem. Kb egy 5 éve nem látott emberről beszélek, akivel csak facebookon vagyunk ismerősök, de sose beszélgettünk, nem voltunk haverok/barátok.
2015. márc. 12. 19:43
5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy örülne-e, mert gimiben hülye voltam, féltem barátkozni stb, de azóta sokat változtam. Szívesen elhívnám egy sörre, de ha az ő szemszögéből nézem, egy kb idegen srác, aki csak FB-n az ismerőse és két szót váltott vele, egyszer csak elhívja sörözni, miután 5 éve nem látta. Nem akarom, hogy furán jöjjön ki.
2015. márc. 12. 20:25
6/9 anonim válasza:
Hát igen, beleképzelve magamat egy ilyen helyzetbe, necces. Viszont egyúttal akkor már lehet, h megmutathatnád neki ezt a kérdést is, és akkor talán nem venné ki olyan furán magát a dolog. Monyuk pl szeretnél ismerkedni barátkozni, nem lenne-e kedve meginni veled egy sört. Meg h esetleg h szívesen dumálnál vele, megvendégelnéd. Na hát ozt nemtom, valahogy így írnám, de nemtom.
7/9 A kérdező kommentje:
Inkább várok... hátha találkozunk, összefutunk véletlenül és dumálunk. Ez így nagyon b_zis lenne.
2015. márc. 12. 20:51
8/9 anonim válasza:
"Szia,szeretek új embereket megismerni.Egy gimibe jártunk. Arra gondoltam,ha van kedved elmehetnénk sörözni.Mielőtt félre értesz,semmi rossz szándék nincs bennem.Egyszerűen csak társasági lény vagyok és szeretek embereket megismerni.Alakult már így ki tök jó barátság is. A barátok mindig jól jönnek az embernek."
Én vmi ilyesmit írnék
9/9 A kérdező kommentje:
Háát nem tudom :D Nem rossz, de ez kb olyan, mintha azt írnám, hogy "Szia. Leszel a barátom?"
2015. márc. 15. 21:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!