Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Férfiak! Barátság extrák...

Férfiak! Barátság extrák ötletét hogy hozzátok fel?

Figyelt kérdés
Direktbe vagy nem direktbe? Ha nem direktbe kérdeztek rá, akkor hogyan?
ma 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
szex után az ágyban, direktben.
ma 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Én biztos sehogy....

Nem vagyok ennyire gerinctelen... nem keverem a szart!

A barátság, az barátság, szexualitás nélkül!

Ha szexualitás van, akkor az sosem volt barátság!

Morálisan kell hozzá egy pofa, hogy valaki ezt bevállalja; én nem süllyedek addig, és tuti mindenkit elhajtanék, aki nálam kezdeményezné; akár barátság extráknak nevezett kapcsolatot, akár sima szexkapcsolatot. Lojális típus vagyok, s mint utaltam rá, van gerincem!

ma 19:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Végre egy korrekt és egyenes vélemény , amit a 2-es írt !

A barátság egy olyan szép,bizalmas és nehezen felépíthető dolog amit nem szabad testiséggel elrontani !

Sőt , inkább nagyon meg kell becsülni - nem mindenki olyan szerencsés,hogy igazi barátja lehet ...

F

ma 19:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor ne barát legyen csak egy haver.
ma 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Figyu, ha ezen gondolkoznod kell, akkor esélytelen hogy a csaj vevő legyen rá. Ha akarná már minimum kaptál volna jelet tőle, ha nem konkrétumot. Nekem volt nagyon jó pasi barátom, bizalom, őszinteség és simán lett belőle szex. Azért lett vége mert megismertem a mostmár férjemet. Nyilván így a baratsagnak is. De nem kellett erről külön beszélnünk, mert a kémia beszélt helyettünk. Ahogy egyedülállók lettünk yez kb magától értetődő volt.
ma 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne álltasd magad, az sosem volt barátság!
ma 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Simán lehettek barátok, még szex mellett is
ma 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Akik a barátságot összehozzák a szexualitással, azok nincsenek tisztában a barátság szó jelentésével. A kettő kizárja egymást; ne is próbálja senki behazudni magának...
ma 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:

A szexhez nem kell szerelem.

ma 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!