Hogyan tudnék egy ilyen barátságból kiszabadulni?
Figyelt kérdés
Több, mint 10 éve van egy nagyon jó barátnőm. Csak barátok vagyunk, soha semmi több nem történt köztünk több, ő leszbikus, van is élettársa, nekem pedig feleségem. Úgy alakult az élet, hogy egy munkahelyre is kerültünk, mindennap együtt voltunk. Viszont ő pár hónapja munkahelyet váltott, bennem meg így tudatosult, hogy én többet érzek iránta. Elképesztő módon hiányzik, eddig fel sem tűnt és igen, már szerelmet érzek iránta. Neki erről nem beszéltem és nem is szeretnék. Ő heti 1-2 alkalommak keres, el is hív valamilyen közös programra, ami csak fokozza a fájdalmam.ma 15:27
1/10 anonim válasza:
Ember, feleséged van! Ilyennek eszedbe se szabadna jutni! Sürgősen verd ki ezt az érzést a fejedből és maradjatok barátok.
2/10 anonim válasza:
Az egyes hozzászólót egészíteném ki azzal, hogy a barátnőd leszbikus, illetve élettrása van. Eleve nem lenne köztetek semmi soha, mivel leszbikus. Szóval esélytelen.
De ha nem is lenne leszbikus, hanem biszex vagy heteró lenne, akkor se kéne, hogy ilyen eszedbe jusson.
Egyetértek az egyes hozzászólóval!
3/10 anonim válasza:
Azon kéne elgondolkodni, hogy a házasságodból mi hiányzik. Mióta vagy házas?
4/10 A kérdező kommentje:
Pont ezért tettem fel a kérdést. Azt tudom, hogy nem egészséges ez a helyzet.
ma 16:04
5/10 anonim válasza:
Az különbözteti meg az embert a többi állattól, hogy képes megfontolt, az ösztönöstől eltérő döntéseket hozni. Szóval tedd meg te is és ennyi.
6/10 anonim válasza:
Minek kergetsz ködképeket? Hülye vagy? Ha más p.na kell vállj el es lehet menni vadászni.
8/10 anonim válasza:
Ez valóban nem túl jó helyzet,de szerintem először tiszteld meg a feleséged annyival ha mellette másba vagy szerelmes,tisztességesen elválsz tőle,nem mellette vágysz másra,és utána már lehet gondolkozni a másik problémán.:/
9/10 anonim válasza:
Mért szakítasz szét egy házasságot egy nem létrejövő kapcsolatért, 8-as? Nincs min gondolkozni a másik problémán.
10/10 anonim válasza:
Ez nem rajtam múlik,nem kell rám hallgatni,ez csak egy nézőpont,szerintem így korrekt,de persze ahányan vagyunk,annyi vélemény.Hiszen igaz hogy ezzel a hölggyel valószínű esélytelen,de ha a felesége mellett beleszeretett másba,ami nem feltétlen a kérdező hibája(nem látok bele a kapcsolatába) de feltételezhetően ott már eleve nemjó a házasság.Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!