Van vagy volt olyan barátod, aki sokszor hitegetett, hogy jön, segít, aztán még csak fel sem hívott, hogy nem jön, te meg vártad hiába? Hogy kezelted?
Figyelt kérdés
Engem tegnap direkt felhívott, hogy jön, egész délután vártam, és semmi, nem is jött, de nem is szólt. Már sokadjára van ez, nem értem az ilyen viselkedést...ma 12:05
1/2 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy nem kell ilyen ember a baráti körömbe, mert már nem az első eset, és a jövőben ignorálnám
2/2 anonim válasza:
Nem egyenes, nem becsületes ember, aki azt hiszi, szépen elsunnyoghatja a dolgot és bármit megtehet. Az ilyen még véletlenül sem barát. Én már megmondtam volna neki, hogy ez nem fair az irányomba, és nem örülök neki, hogy velem és az időmmel játszadozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!