Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skacok, ti hogyan tettétek túl magatok egy olyan lányon, aki évekig hitegetett, meg ehhez hasonlók?
Figyelt kérdés
Annak idején a lány kezdeményezett, úgy nézett ki alakulhat belőle valami, de mára semmire sem jutottam.. csak egy összetört fiú maradtam, akivel jót játszott… lényegébe ennyi, mikyen undorító hogy neki alkalmi, nekem pedig maradandó fájdalom… és tudom, vagyunk többen akik leírjuk hogy le kéne szarni, de nem vagyunk egyformák, és nekem nem megy egyik pillanatról a másikra, hogy akkor majd lesz másik… és most jön az a hiba hogy majd mindenkibe őt fogom keresni?2022. aug. 23. 16:00
2/5 anonim válasza:
Egy nő sem ér annyit hogy meghasson
3/5 anonim válasza:
Nem fogod mindenkibe őt keresni, nem volt köztetek semmi, egy játék nem tesz olyanná mintha együtt lettetek volna. Ahogy olvastam a leírásod, kicsit magamra ismertem. Volt egy lány barátom (teszem hozzá évekig, nem rövid ideig), aki hasonlóan viselkedett, néha smároltunk, kézen fogva mászkáltunk, egyszer le is feküdtünk egymással. Én szerettem, ő viszont összejött valakivel teljesen random. Odáig meg bennem az volt, hogy mondhatni már együtt vagyunk bár még sose mondtuk ki, de mégsem, hiába én szerettem, játszott velem míg nincs ló jó a szamár is. Viszont ennek ellenére nekem is teljesen nyugodtan lett barátnőm nem sokkal rá, nem is foglalkoztam vele, nem kerestem senkiben. Barátnőmmel miután szakítottunk jó pár év együttlét után viszont az történt, hogy mindenkiben őt kerestem. Persze ez mint írtad, nem vagyunk egyformák, rám teljesen máshogy hatott az a "kapcsolat", ahol nem lett kimondva sose, hogy együtt vagyunk, nem mondogattuk, hogy szeretlek, csak úgy viselkedtünk, de ezt se minden nap és teljesen máshogy hatott egy tényleges kapcsolat. Ez teljesen attól függ te hogy fogod fel.
4/5 anonim válasza:
Ahogy látom elég régi kérdés de ha megtörténne újra. Jó tipp. (önuralom fontos) Elosszor is add ki magadbol és menj el partikba vagy ilyen bulizós ismerkedős helyre. 1 berúgás mehet csak ne sok. Ne írj neki, de le se tiltsad. Hagyd lássa hogy ilyen jól érzed magad nélküle. kezdj bele hobbikba amik majd elfelejteti veled ezeket a szar emlékeket. Ezek csak tippek nem kell megfogadnod. én igy estem túl egy . és azóta bánja hogy nem velem van.
5/5 A kérdező kommentje:
Update, igaz már majdnem 2 éve elmúlt a dolog, párszor rámírt de csak hogy kell valami, utolsó alkalomnál mondtam neki tudom, hogy csak azért írsz hogy akarsz valamit, mondta de jól tudod, ez elszakított bennem valamit, azóta nem tudok rágondolni… elkezdtem magammal foglalkozni, semmi nő, csak a saját vállalkozás ötlet dolgozok keményen nem rinyálok stb stb, ha minden jól megy jövőre màr elérem a 4000+ eus bevételt havonta… sokkal bátrabban beszélgetek lányokkal, igaz semmi komoly nincs, de ezen nem sajnálgatom magam, majd ha úgy kell lennie lesz, addig élvezek mindent is 🥰✌️
2024. júl. 18. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!