Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez?
16 éves srác vagyok és egy 1 éve, úgy nyár
végére majdnem összejöttem vkivel, voltak akik azt is hitték h már együtt vagyunk..összevesztünk meg minden, elég hosszú és bonyolult sztori. Nagyon kötődő srác vagyok és nehezen tudtam rajta túltenni magam..de igazából nagyban az én hibám volt.azóta a beprobalkozo lanyok 90%at lekoppintottam. Volt h vkivel együtt aludtam, de azt is megbantam..pedig már rég nem is beszéltünk csak havonta egyszer kétszer... Mar egy fél éve egyébként kezdett alakulni pár lannyal...de néha elmegy mindegyiktol a kedvem..egyszerűen régóta nem érzem azt a vágyat senkinel mint annál a lanynal..most akkor kezdjek valamit vkivel v úgyse lenne semmi jó belőle? Csak pótlékok lennének?
Öööm oké. Valamit írok 5 perc alatt ide gyakorira és ebből arra a következtetésre jutsz, h nem tudok írni... Nem tudom kinek kéne itt közülünk fejlődnie...
De jó, azért köszi a kritikát, még ha semmit se érek vele🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!