Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet köze ehhez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet köze ehhez?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy srác, aki bár már más suliba jár, látásból ismerjük egymást, évek óta nem láttam sehol. Bekövettem Instán, visszakövetett, elfogadta a követési kérésemet, és lajkolja az aktuális képeim. Egyik barátnőm, aki nem igazán szép lány, kicsit elhízott stb., szintén bekövette a srácot, aki nem dogadta el a követési kérelmét és vissza sem követte. Állhat e mögött az, hogy én bejövök a srácnak?

17/l

2018. dec. 6. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Kis csillag, az hogy szépség teljesen relatív. Lehet hogy te nem látod szépnek, de más a legszebbnek.

Hát lehet hogy téged azért követett vissza mert téged ismer latasbol a barátnődet ( akit leszólást) őt pedig nem.

Amugy sok oka lehet. De ezt csak a srác tudhatja. 🙄

2018. dec. 6. 21:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Ilyenkor a tipikus, hogy elkezded izomból lájkolni a képeit :D Ha vissza lájkol sokat, akkor nyilvánvaló mivel állunk szembe! :D

Kövesd be snapen is! A sok visszalájk után, írj rá, hogy: -Látom vissza kapom a lájkokat (szemforgatós hangulatjel, csak gépen vagyok és nem tudok azt írni :'D) Ha ezek után elkezdtek beszélni és ő is rád ír, hogy beszéljen vele akkor pipa :D

Ez egy bevált módszer, hidd el :D

2018. dec. 7. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!