Kérdeznék csak. Nem nagyon értek ehhez a kiszámításhoz. Február 8-án volt meg. És feb27-en voltam egyutt a parommal. Akkor termekeny idoszakban voltam? Most marc 8-an kell megjonnie.28nos a ciklusom
Nagyon nem...
28 napos ciklusnál 14. nap környékén kell, hogy ovud legyen. Persze csak papírforma szerint.
Tehát február 22-én
Tesztelj holnap.
De remélhetőleg nem vagy terhes.
Masodik sexnel nem hasznalt gumit. Es kivette idoben. De a huvely nyilasomnal volt sperma. Wcn azonnal kitoroltem.
De masodik sexnel elotte mar elment egyszer es nem pisilt utana ugy kezdtuk a masodikat
Egy valamit tisztázzunk!
A pisilés, a letörlöm magam, és az azonnal elmentem tusolni nem véd meg a terhességtől.
Ha nem akartok gyereket védekezzetek, a megszakítás nem védekezés.
Én úgy gondolom könnyebb felhúzni a gumit vagy bevenni a tablettát mint végigcsinálni egy abortuszt.
Értsd már meg hogy SEMMI DE SEMMI köze a pisiléshez!!!
Minden olyan alkalommal van esély a teherbeesésre ahol gumi/gyógyszer/spirál meg normális védekezési módszer mellőzésével szexeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!