Csajok, mit szóltok ehhez? Görbét nem tudok csatolni de leírom hátha valaki bíztatót mond
En ertek. Ha terhes vagy akkor valszleg egy érzékeny teszt kimutathatja ma reggel. Elég magas a hőd egyébként de, nem vagyok ott veled, hogy lássam hogyan mered. (azonos időben minden reggel, azonos idotartamig, milyen a homerod stb.)
Biztato, h leesik pé utan valamivel egy napig, viszont az nekem kevesbe h van az utolsó 2 napján olyan ami alacsonyabb, mint a többi. (konkrétan a tegnapira gondolok) nekem sajnos azt mutatta mindig a görbe hogy mielőtt megjon az utolsó 3-4napban van egy csokkenes. (de nem mindig volt igy) ezért nem igazan alkalmas arra ez a módszer h előre jelezze a terhességet. Igazából meg a peteerest is csak akkor jelzi előre ha kellő rutinnal csinálod es a saját gorbeidet mar ki tudod értékelni, es tudod, hogy nálad normális az ami másnak nem ugy szokott lenni.
Az érdekes lehet, h pé elott mennyi a hőd, bar ezzel se lehet sokra menni.
En szorítok nektek.
Javaslom neked h regelj ide: [link]
Vannak görbe galériák. Lehet belőle okulni. Angol de nagy nyelvtudast nem igényel.
Elég ha a szadban mered de legalabb 5percig es nagyjából egy időben meregesd minden nap. Egészen meg fogsz lepődni. Bar en azt kívánom neked h ne legyen annyi idod ezt tanulmanyozni, mint nekem.. Inkább sikeruljon es babazz, most mar en is par het es azt teszem ;)
köszi, szoritok nektek, h gyors összejöjjön :) egy éve még azt gondoltam bmi áron, de most igy 30xfokba közel 30hetesen bevallom szivesebben bálnáskodtam vna télen :) de megéri, kicsit fárasztó, de már nincs sok hátra.
nem teszteltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!