Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szüzen ebbe a helyzetbe...

Szüzen ebbe a helyzetbe kerültem, álljak le?

Figyelt kérdés
Még nem volt kapcsolatom a szexhez kell érzelem. Legalábbis eddig azt hittem. Megismertem egy srácot aki nem keres kapcsolatot csak lazulunk egymással. Nem szexelünk, csak néha összefutunk. Múltkor egymáshoz értünk és ÁÁÁ nagyon jól esett. Úgy éreztem még még és csókoljon meg mindenhol. Nem vagyok szerelmes bele. Ha lefekszem vele egy ribinek fog nézni és a barátságnak annyi?
febr. 2. 13:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miért nem tudod magadtól eldönteni?
febr. 2. 13:17
 2/15 A kérdező kommentje:
Miért baj neked az, hogy megkérdezek egy tapasztaltat?
febr. 2. 13:19
 3/15 anonim ***** válasza:
16%
Azzal semmi gond nincs ha egy fiúbarátoddal szexelsz. És nem, nem kell szerelmesnek lenni belé. Továbbra is maradhattok csak barátok.
febr. 2. 13:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

#2: ki mondta, hogy baj nekem?

Megkérdeztem, miért nem tudsz magadtól dönteni. Mert én tudnék magamtól dönteni. De innentől kezdve két nagyon más ember vagyunk, ezért jó eséllyel haszontalan tanácsot adnék, ha pusztán magamból indulnék ki, és nem kérdeznék rá a részletekre.

Ebből senki nem fogja tudni, minek fog nézni a másik, vagy hogy mi lesz a barátságból.

De sértődj meg nyugodtan.

febr. 2. 13:25
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Igazából ez már most sem csak barátság.

Én úgy vallom, hogy férfi és nő között csak akkor létezik barátság ha nincs szexuális töltés benne. Attól a ponttól kezdve, hogy bármelyik fél vágyik a másikra akár csak egy érintés formájában is vége a barátságnak.

Én azt mondom neked, hogy közeledj felé mert ezen a ponton veszteni valód nincs.

Ha történne is bármi attól még a jó kapcsolat megmaradhat köztetek.

Ez az érzés meg úgy sem múlik el amit most érzel.

Egyébként nem fog ribinek nézni.

febr. 2. 13:25
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem sértödtem meg, mindegy, hogy én milyen vagyok.

Hasznos tanácsot adnál, mert pont arra vagyok kíváncsi, hogy Te mit csinálnál.

febr. 2. 13:27
 7/15 anonim ***** válasza:
50%

Ez nem igaz hogy vége lenne a barátságnak.

Ezt úgy hívjuk hogy barátság extrákkal.

febr. 2. 13:31
 8/15 KataCoach ***** válasza:
100%

Miben szeretnél tanácsot?

22 éve élek szexuális életet. Teljesen mindegy az én tapasztalatom.

Vannak, akik abszolút úgy gondolják, hogy adjuk meg a testnek, amit szeretne, nem kell ehhez érzelem, de vannak, akik az esküvőig várnak. Két véglet. De van közte még ezernyi látásmód. Sosem leszel előrébb más tapasztalatával. Pontosan azért, mert a másé. Nem a tiéd.

Még nagyon fiatal lehetsz.

febr. 2. 13:42
 9/15 A kérdező kommentje:
35 éves vagyok. Hagy tudjam már jobban, hogy nekem mi segít🤣🤣🤣🤣🤣
febr. 2. 13:45
 10/15 KataCoach ***** válasza:
100%

Nem gondoltál még arra, hogy feldolgozd a traumáidat? Ez így sajnos rosszabb, hogy a korodat is megírtad.

Nem tudod, hogy mi segít, hiszen eddig sem tudtad. Ezért a kérdés. Ezért tartasz ott sajnos, hogy idegenek véleménye kell. Mert nincs normális közeged.

10 üzenetig segítek szivesen virtuális meglökéssel.

febr. 2. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!