Szüzen ebbe a helyzetbe kerültem, álljak le?
Figyelt kérdés
Még nem volt kapcsolatom a szexhez kell érzelem. Legalábbis eddig azt hittem. Megismertem egy srácot aki nem keres kapcsolatot csak lazulunk egymással. Nem szexelünk, csak néha összefutunk. Múltkor egymáshoz értünk és ÁÁÁ nagyon jól esett. Úgy éreztem még még és csókoljon meg mindenhol. Nem vagyok szerelmes bele. Ha lefekszem vele egy ribinek fog nézni és a barátságnak annyi?febr. 2. 13:14
11/15 anonim válasza:
35 vagy. Szerintem nem kell a szexhez érzelem. Ess túl rajta
12/15 anonim válasza:
Jézusom, azt hittem, valami 15 éves tindzser vagy.
Kérdező, a saját érdekedben kérj segítséget, mert ez nem egészséges. Nem az, hogy még szűz vagy (bár na), hanem hogy azt sem tudod, mit csinálj.
Amúgy belemehetsz a szexkapcsolatba, de fixen sérülni fogsz, mert te szereted a pasit.
14/15 anonim válasza:
16 évesen vesztettem el egy olyan fiúval, akivel barátság sem volt köztünk, simán csak nagyon bejött nekem. Nem bántam meg.
Csináld, és ha ezért ribinek tart, az ő baja, hogy lefeküdt egy "ribivel".
#11, #12, én még egyébként biztos vagyok benne, hogy a kérdező férfi :)
15/15 anonim válasza:
Ha szerelmesek lennénk egymásba, én akkor sem feküdnék le vele kb 2 hónapig. Ez az idő kell, hogy teljesen kiismerjem (főleg ha a szűzességemet fogom átadni neki). Szerintem ezzel várjál még.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!