Ki kéne vele békülnöm? Ti kerültetek már ilyen helyzetbe?
Figyelt kérdés
Az van, hogy volt egy jó barátnőm (1 éve ismerjük egymást osztálytársak vagyunk) és nemrég nagyon összevesztünk. Csúnya dolgokat mondott/csinált, (kibeszélt, közölte hogy a hülye természetem miatt utál mindenki,stb.) és utána én is nagyon bedühödtem rá. Azóta nem is beszéltünk. Sokat gondolkodtam azóta a dolgon. Az egyik felem azt mondja hogy bélüljek ki vele, a másik meg azt hogy nagyon fáj a miket mondott, és hagyjam az egészet. Nem tudom mit csináljak.Bármi tanács jól jönne.
14/L
2017. jún. 24. 23:01
1/5 anonim válasza:
És mennyi valóságtartalma van amiket mondott rólad?
2/5 A kérdező kommentje:
Semmi. Sokkal több barátom van mint neki, nem utálnak engem, azt se mondta még soha senki hogy rossz természetem lenne.
2017. jún. 24. 23:19
4/5 A kérdező kommentje:
Nem. Csak vitatkozni akart. De azóta fogalmam sincs.
2017. jún. 25. 09:47
5/5 anonim válasza:
A barátság nem verseny, kinek van több. Felejtsd el ezt a piócát, te barátságod is egy adat a "hány barátom van?" című füzetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!