Történt már veletek h cikis helyzetbe kerültetek?
Jézusom, velem rengeteg...
1. Nyáron elmentünk barátnőmmel fagyizni és ő kiszúrt pár helyes srácot a közelben, olyan mélyen belemerültünk a témába (és persze nem vettük le róla a szemünket) hogy én egyenesen neki pukkantam egy oszlopnak. Nem elég, hogy cseszettül fájt, még b aszott hatalmasat is csattant és peeeersze az összes srác rögtön odafordult XDDDD
2. Kocsmázni voltunk barátnőmmel és nagyon untuk magunkat, kimentünk cigizni. Na most minket úgy kell elképzelni, hogy én talpig fekete, szegecs, csipke mániás vagyok, ő meg az a tipikus rózsaszín cicababa :D Voltak ott hasonló stílusú srácok, mint jómagam és az egyiken Kurt Cobaines póló volt, mire megkérdeztem tőle, hogy szereti is vagy csak hordja mert "menő". Elkezdtünk beszélgetni mire barátnőm nagyon beakart vágódni a srácnál és eladta magát " Én imádom Kurtot, pont azt beszéltük XYnal, hogy jövőre bárhol is lesz koncertje megyünk mert élőben, olyan hangjaa vaaaaaaan." ÚÚÚ... bumm headshot!!! :D Nem tudtam, hogy hirtelen sírjak vagy röhögjek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!