Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek kinek van igaza?

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátaimmal elmentem kocsmazni. Az egyik legjobb barátom mondta, hogy ne menjek el utolso busszal, aludjak nála es maradunk inni. Rajtunk kívül még két haverunk maradt. Elment az utolsó buszom, mire a legjobb barátom(amúgy ő 22 éves) kitalalta, hogy menjünk el bulizni egy új szórakozóhelyre, ami tele van 15-16 evesekkel és ráadásul rengetegen voltak. Én semmiképpen nem akartam, mert rosszul vagyok az ilyen helyeken, főleg ha telthaz van és nyomorognom kell, plusz a partizenet is ki nem allhatom. A belepojegyet ráadásul a l.barátom fizette volna(negyünkét) tehat nem akartam, hogy fizessen azért hogy sz@rul érezzem magam. Az egyik srác mellettem állt,hogy ő sem akar bemenni, így mondtam a l.barátomnak és a haveromnak hogy nyugodtan bemehetnek (csajozni akartak) minket nem zavar, mi addig ketten elmegyunk inni. Nem engedtek el,mondván hogy együtt kell maradnunk és velünk akarnak bulizni. Kb egy órát gyozkodtek,mire megadtuk magunkat, addigra meg nem engedtek be telthazra hivatkozva. Mi örültünk haverommal,erre elkezdtek a fejemhez vágni,hogy én elveszem a kedvuket a bulizastol és miattam nem tudták most k,rv@zni, mert ennyire nem vagyok jó barát, hogy bemenjek velük. Erre leorditottam őket,hogy nekem nem kotelessegem bemenni mert azt csinalok amit akarok, és azóta a legjobb barátom nem áll velem szoba, mert pont csak tegnap lett volna kedve k.rv@zni, és miattam nem tudott. Most komolyan, tényleg ezért lennék szar barát..? Pedig reggel bocsánatot kértem tőle (de hogy miért azt nem tudom), sütöttem neki rantottat, elmosogattam nála és még mindig meg van sertodve...(??) jogos?

18L

2015. márc. 1. 20:30
 1/1 anonim ***** válasza:

szerintem hallgass klasszikus zenét. az mindenre megoldás, én is így értem el céljaimat.

61/L.

2015. márc. 1. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!