Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen barát az ilyen? Vagy...

Milyen barát az ilyen? Vagy tényleg igaza van?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori, hogy csináltam egy-két hülyeséget, amikre nem vagyok büszke, meg is bántam rendesen mindent. Eléggé a padlón voltam, rosszul éreztem magam. Namost ez a bizonyos barátom akiről szó van, ő elég közel áll hozzám, mindent el szoktam neki mondani, tehát a hülyeségeket amit tettem, azt is elmeséltem neki. Erre ő úgy reagált hogy csalódott bennem, amit meg is értek, de azt mondta soha többé nem akar látni, beszélni se akar velem. Szóval nem elég hogy így is szarul éreztem magam, még ő is elfordult tőlem :( Egy barát nem azért van hogy segítsen a bajban? (nem akarom leírni hogy mi az amit tettem, de szerintem nem olyan megbocsájthatatlan dolog. esetleg ha valakit érdekel és szeretne segíteni írjon privit, ott részletesebben elmesélem) Nagyon fáj, hogy elveszítettem egy barátot :(

19L

2014. aug. 16. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez csak azt jelenti, hogy olyan oldaladról szerzett tudomást, ami az ő számára barátságot kizáró ok. Nem biztos, hogy végleges, hiszen még ülepszenek a dolgok.
2014. aug. 16. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:
talán egy kicsit túlreagálta a dolgot, de persze nem tudhatom hogy mennyire volt súlyos amit tettél, de ha megtetted bizony vállalni kell a következményeket
2014. aug. 16. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia engem erdekelne hogy miert fordult igy ellened a baratnod????? Talan koze van a rossz tetedhez vagyos erinti a baratnodet????lrnyultad a baratjat...stb... mert akkor etheto a baratno!!!!

Attol fugg hogy mit tettel...igy.nem tudok mit tanacsolni sem !

2014. aug. 16. 20:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan leírhatod mit tettél.Ez anonim oldal...
2014. aug. 16. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Igazából nem mindegy, hogy mit csináltál.

Nehéz elképzelni, hogy én a legjobb barátnőmet cserben hagyjam, de lennének olyan esetek, mikor így reagálnék.

2014. aug. 16. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon nem mindegy, hogy mi volt az a hülyeség.

Ha pl hazudtál anyádnak és a barátoddal voltál valamerre több napig engedély nélkül, akkor túlreagálta.

Viszont ha az derült ki, hogy az ut szélén szedtél fel férfiakat pénzért, az nekem sem férne bele az elfogadhatóba.

Ugyanis az ilyesminek híre megy, és az összes barátnödet is ugyanebbe a kategóriába sorolják, ezt pedig értehtöen nem mindenki akarja.

2014. aug. 16. 20:46
 7/9 A kérdező kommentje:

na jó leírom ide mégis, nem érdekel ha esetleg megtalálja, bár kevés az esély :D

szóval a barát akiről szó van egyébként fiú, 23 éves. régen együtt voltunk, de szakítás után nagyon jóban maradtunk, mindig mindent megbeszéltünk egymással. Volt egy durva estém, elég sokat ittam, csókolóztam egy lánnyal és lefeküdtem valakivel akiről tudtam hogy csak kihasznál. Sose voltam ilyen, nem tudom miért csináltam. Elmeséltem annak a fiú barátomnak és teljesen kiakadt :/ meg is értem hogy kiakadt, és hogy csalódott, de nem értem hogy miért fordult el tőlem :(

2014. aug. 16. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
jajj, hát szegény féltékeny, persze hogy kiakad
2014. aug. 16. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:
45%
Kiderült rólad, hogy laza erkölcsű vagy, elvesztetted a szemében a méltóságodat, jóhogy nem akar tovább barátkozni. Nem mindenkinek fér bele a kicsapongás, össze-vissza dugás.
2014. aug. 16. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!