Segítene valaki megérteni?
Van egy srác 8 hónapja ismerem.Eleinte egyszer én írtam neki másik nap ő. Egy jó ideje nem írok neki de ő minden nap ír.
Ha valamit írok/mutatok neki semmi érdeklődést nem mutat a válasza általában "ok",pedig próbálok olyat írni/mutatni ami érdekli.De zavarja, ha csak ő ír és mindig ő dob fel témát.
Keres, de sokszor nem mutat érdeklődést. Miért van ez?
Egyáltalán nem szűkszavú inkább bőszavú. :)
Mert tudom, hogy az lenne ami akkor mikor ő ír. Nem érdekelné amit írok/mutatok.
Nos ez érdekes. Vagy nem is annyira.
Nekem ugyanez a helyzet, annyi csavarral, hogy én 19/F a barátnőm (legjobb barát) 20/L.
Viszont volt, hogy kb 3-4 hónapig nem találkoztunk. De előtte is jóban voltunk. Aztán egyszer találkoztunk és így facebook-on megkerestem. Akkor még nem volt ekkora szám a facebook, tehát nem volt olyan biztos, hogy megtalálom.
Mostanában mindennap beszélünk teljesen átlagos napokról is.
De a lényeg, hogy van, hogy csak szeretnék vele beszélgetni, de annyit tudok csak kipréselni magamból, hogy szia. :D Aztán indítok egy érdeklődéssel.
Utána már egyből minden megy. Lesz hirtelen téma is.
Lehet, hogy nálatok is ez van, csak épp nem az érdekli, ami téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!