Szerintetek miért nem tudja megérteni ezt a legjobb barátom?
Sziasztok. Megprobálok rövid lenni.
Van egy legjobb barátom, férfi, megnősült, lassan 3 éves a kislánya, 26 éves. Én 20 éves vagyok, független. Ez a barátság 4 éve alakult ki, elég szoros lett.Az utóbbi egy évben meg sajnos átalakult vonzalommá, mindkettőnk részéről. Én mindig titkoltam, ő viszont egyfolytában hangoztatta ezt, sokszor előkerült a téma, szex szerelem, együttélés, gyerekek, család. Folyton arrol beszélt, hogy milyen jo lenne velem, még egy részletes szexjelenetet is elmondott, hogyan képzeli el velem (kérlek, ne nézzetek hülyének...) Nekem eleinte ez rosszul esett, utána meg valahogy aktívan beszéltem erről a témárol. Másnap persze lelkiismeretfurdalásom volt ezerrel, mondtam is neki azonnal, hogy ez igy nem helyes, ilyenről még csak nem is beszélhetünk. Ez neki nem jelentett gondot, meggyőzött, hogy ez normális dolog, h kialakul valami és nem lebet elfojtani. Volt még egy csomó dolog, ami történt de nem irom le most ide, a lényeg h erőltette a szexuális jellegű bwszélgetéseket és lassan elérte azt h természetessé vált. Nem feküdtünk le, de ő képzeletben már párszor megfektetett....
Ugy alakult, h egy honapra elutazott Olaszországba, nem beszéltünk, nekem lenyugodott a lelkiismeretem. De 3 nappal ezelőtt hazajött, fel is hívott, én meg csak pislogtam... Nem sokat habozott, rátért a dologra, megkérdezte h változott e valami mig tavol volt, mert nála nem,ő ugyanugy vonzodik és szeretné ha lennének olyan telefonbeszélgetéseink, mert neki erre van szüksége. Én pedig mondtam, h ha mi legjobb barátok vagyunk, akkor a továbbiakban ugy fogunk viselkedni, nem ugy mint a szeretők. Szoval ezeket a témákat nem hozzuk elő, de ha neki enélkül nem megy, akkor nem kell erőltetni. Még én voltam a rossz, aki csak magát félti és nem érti meg, h ebben semmi rossz nincs...ez olyan mintha nekem lenne helyette is lelkiismeretfurdalásom, meg nekem kellene vigyázni, nehogy megcsalja a feleségét, neki ez természetes dolog...miért nem érti meg, h nem fér bele ez a dolog egy barátságba?miert mondja h szentfazék lettem meg prűd? Nekem rá szükségem van, de barátként, nem szeretőként....
én cáfolnám az elsőt
sztem igenis van! nekem pl volt is 1 és jelenleg is van 1 akivel tehát ellenkező nemű felállásban is abszolút van barátság, de még akkor is ha netán pl nudistrandra megyünk. egyszerűen nem tekintjük egymást "prédának", valahogy semlegesedtünk, pont a barátság miatt.
Gondolkoz picit. Mire számíthatsz? Kezdetnek elmondja a szokásos szereotipiákat "gyönyörű vagy, tökéletes veled, csak melletted érzi férfinak magát, bárcsak előbb összejöttetek volna, különleges vagy, de szar otthon, blablabla) aztán megdug, aztán te ott maradsz egyedül és törölgeted magadról a spermát, miközben ő hazavágtat a családjához, megeszi a flesége által készített vacsit, segít fürdetni és elaltatni a gyereket, aztán ledől a felesége mellé, beszélgetnek, filmet néznek, nem kizárt, hogy zeretkeznek... minden este, minden hétvégén magányos leszel! Szerinted mennyire becsül téged egy olyan fickó, aki bele akar vinni a szerető megalázó szerepébe?! Ez a te mesebeli herceged? Nem érdemelsz ennél jobbat? Mert szerelemről szó sem volt, csak a farkát veri, miközben sztorizgat a telefonba, ha meg nem vagy erre vevő, akkor "mondja h szentfazék lettem meg prűd"
Ez még csak nem is barátság, látja, hogy kapható vagy, hát kihasználja. Most nem kezdek el papolni neked családról, meg becsületről, mert ha viszket a nemiszerv, akkor úgyis leszarod az ilyesmit, de tényleg olyan férfit akarsz, aki csak a farkát nyújtja, olyan kapcsolatba mennél bele, ahol te vagy a kapcarongy? Miért??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!