A legjobb barátom elkezdett barátkozni másokkal! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány (18), aki a legjobb barátom. Rajtam kívül nem nagyon vannak barátai, viszont most elkezdett ismerkedni interneten keresztül más fiúkkal, viszont én féltékeny lettem, Ő rá ez nem vall, hogy ismerkedik másokkal. Vajon miért? Több éve a legjobb, legmélyebb barátságban vagyunk, mindent elmondunk egymásnak. Lehet okom a féltékenységre? Vagy csak unatkozik?2013. aug. 27. 11:36
1/4 A kérdező kommentje:
18/F
2013. aug. 27. 11:37
2/4 anonim válasza:
Unatkozik. Ti barátok vagytok, a legmélyebb barátságban. Ez nagyon szép, de az ember társas lény, nem meglepő, hogy pasit keres magának. Féltékeny meg maximum akkor lehetsz, ha többet érzel barátságnál iránta, de ha ez esetleg így van, akkor szerintem rukkolj elő vele, hogy többet szeretnél.
3/4 anonim válasza:
Attól félsz hogy lecserél téged más barátra, vagy hogy kapcsolata lesz?
4/4 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam, vajon miért ismerkedik? De valószínűleg azért, mert unatkozik :):) és igazad van, az ember társas lény. Nincs okom a féltékenységre! :)
2013. aug. 27. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!