Hogyan tudassam vele hogy csak barátok vagyunk?
Figyelt kérdés
Tudom ezer ilyen kérdés van már az oldalon de egyikben sem találtam választ. Nos.. Két éve osztálytársak vagyunk a fiúval és most kezdjük a gimit. És gimiben is osztálytársak leszünk.. Akik azt gondolják hogy 14eves kis gyerekek vagyunk azok akár be is fejezetek az olvasást meg itt. Nagyon jól elvagyok már lassan egy éve. Hulyeskedunk meg komoly dolgokról is tudunk beszélni.. Hasonló a családi helyzetünk (elvált szülők)... És úgy érzem hogy néha nem csak úgy beszélgetünk mintha csak barátok lennénk. Alapvetően is közvetlen természet vagyok. De nem vagyok biztos benne hogy többet akar. Lehet hogy csak én értem félre. Hogyan adjam biztosan a tudtára hogy CSAK BARÁTOK vagyunk?2014. aug. 16. 00:03
1/4 anonim válasza:
Sehogy! :) Ha te sem vagy biztos benne, hogy ő másképp gondolja, akkor fölösleges kínos szituba hozni magatokat. Ha konkrétan bepróbálkozik és te nem szeretnéd még a dolgot, akkor beszélj vele őszintén, mondd el neki azt, amit leírtál. Hogy élvezed a társaságát, de csak barátként érdekel.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak attól tartok hogy ha beprobalkozik és megbeszelem vele a dolgokat akkor már késő lesz. Félek hogy akkor már nem lesz olyan a barátság. Ezért.gondoltam hogy jobb lenne az elején lefektetni azt hogy csak barátság.
2014. aug. 16. 00:25
3/4 anonim válasza:
Akkor csak egy normál beszélgetés közben mondd azt neki random, hogy te még nem vágysz egyáltalán kapcsolatra senkivel... Fiatalnak érzed magad hozzá, vagy félsz, vagy nem érdekelnek a fiúk. Ezzel nem bántod meg, de egyértelműen jelzed, hogy nem vagy még kíváncsi a pasikra. :)
4/4 intrepid válasza:
Írd le, akár azt, szó szerint amit a kérdésben leírtál, add oda neki, és kérd meg rá, hogy akkor olvassa el, amikor már nem vagy ott. Vagy ha neten kapcsolatban vagytok, akkor ott írd meg neki, vagy SMS.-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!