Félreismert többéves mély barátságok, akik aztán kiderül, hogy nem barátok. Ti hogy éltétek meg ezeket?
Szia!
Hát szerintem elsőnek gondolj vissza és nézd meg, hogy miket csináltál. Lehet, hogy egy tök véletlenből lett ekkora félreértés. Ha nem tudod velük tisztázni, akkor vmi nagyon nagy hibát követhettél el. Gondolj vissza jó messzire minden témában, talán a régi veszekedéseitek segíthetnek. De az is lehet h a nagy Ő miatt meg akarta veled szüntetni a kapcsolatot, mert cikinek tart előtte, vagy nem bírt az akinek be akart vágódni. Ha nem tudod megbeszélni velük írj egy levelet őszintén írj le benne mindent, ha nem segít nem volt igaz barát, ha megenyhíti akkor elérted célod. De am vannak olyan emberek, akiket jobb békén hagyni ha ilyet tesz.. pl én fiú miatt sose dobnám a barátaimat.. Lehet hogy nem érik meg a fáradságot.. Szerezz új barátokat!
Persze, hogy voltak.
Még alsóban volt egy "legjobb" barátnőm, aki teljesen kicserélődött ötödik előtti nyáron. Más társaságba keveredett, évről évre durvább beszólásokat kaptam tőle. Hosszú évekig emésztettem magamat, hogy miért tette ezt velem.
A másik "legjobb" barátnővel felsőben jöttünk össze, ő birtokló típus volt, erőszakos és egyéniséggel sem rendelkezett igazán, hiszen mindig ment mások után. Ha baszogatott az osztály fele, akkor ő is köztük volt.
A harmadik, ő már gimnáziumi, kibukott tőlünk 2.-ban. Előtte mindig ment a puszi-puszi, a bajtársiasság, de kellett egy kis idő, hogy rájöjjek én is és a legjobb barátnőm is (ő tényleg az :D ), hogy folyton keveri a kakit, és 22 évesen még mindig ott tart, hogy másokat körberöhög. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!