Miért van az hogy én mindenkit csak megbántani tudok az őszinteségemmel? Többi lent
..de van hogy muszály annak lenni.. :/
azért koszonom :)
Azért őszinte és őszinte között is van különbség. Lehet az ember bántóan őszinte, amikor csak úgy egyszerűen, ridegen megmondja az esetleges negatív véleményét, de ugyan ezt a dolgot el lehet mondani kedvesebben, finomabban is és akkor már kevésbé lehet sértő a dolog.
Ja és a muszájt j-vel írjuk. :P
Én már beletörődtem. Mint amikor azt mondták anyukámék hogy védjem meg magam ha bántanak. Életemben egyszer vertem meg valakit de akkor is engem kaptak el hogy miért ütöttem meg. Meg is mondtam hogy mit mondtak anyukámék. Ekkor azt is megkaptam hogy nem feltétlenül kell halálosan komolyan venni a kérdést és a választ sem. Ugyanis elbeszélgettek anyukámmal...
Szóval az én alapelvem hogy ha jót nem tudok semmit nem mondok. Persze jó ha tudod hogy nem szoktam hazudni. Viszont olyan infókat tudok hogy néha finomítani kell az igazságot hogy könnyebb legyen elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!