Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az hogy én mindenkit...

#Anna# kérdése:

Miért van az hogy én mindenkit csak megbántani tudok az őszinteségemmel? Többi lent

Figyelt kérdés
Azt mondják az emberek legyek őszinte. Én az vagyok,de finoman vagy hogy.És folyton az van hogy ha őszinte vagyok mert valaki kikéri a véleményem én vagyok a rossz? és ha más velem őszinte azt meg viseljem el

#utálat #őszinteség #elviselés #tönkrement barátságok
2014. ápr. 22. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell mindig az igazat mondani, vagy őszintének lenni, ha nem tudod kezelni, vagy elviselni az ezzel járó dolgokat. Nem kell feltétlenül hazudni, elég ha nem válaszolsz egyértelműen, vagy csak általánosságban teszed; az őszinteség szép dolog, de tudni kell csendben maradni, vagy megválogatni a szavaidat, így sok bonyodalomtól megkímélheted magad.
2014. ápr. 22. 12:50
 2/5 A kérdező kommentje:

..de van hogy muszály annak lenni.. :/

azért koszonom :)

2014. ápr. 22. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért őszinte és őszinte között is van különbség. Lehet az ember bántóan őszinte, amikor csak úgy egyszerűen, ridegen megmondja az esetleges negatív véleményét, de ugyan ezt a dolgot el lehet mondani kedvesebben, finomabban is és akkor már kevésbé lehet sértő a dolog.

Ja és a muszájt j-vel írjuk. :P

2014. ápr. 22. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Én már beletörődtem. Mint amikor azt mondták anyukámék hogy védjem meg magam ha bántanak. Életemben egyszer vertem meg valakit de akkor is engem kaptak el hogy miért ütöttem meg. Meg is mondtam hogy mit mondtak anyukámék. Ekkor azt is megkaptam hogy nem feltétlenül kell halálosan komolyan venni a kérdést és a választ sem. Ugyanis elbeszélgettek anyukámmal...

Szóval az én alapelvem hogy ha jót nem tudok semmit nem mondok. Persze jó ha tudod hogy nem szoktam hazudni. Viszont olyan infókat tudok hogy néha finomítani kell az igazságot hogy könnyebb legyen elfogadni.

2014. ápr. 22. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért mert tapintatlan is vagy! Én is ugyanez vagyok, őszinte és tapintatlan, a lehető legrosszabb párosítás. Egyedül is kell élnem:(
2014. ápr. 22. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!