Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy tudnék barátok szerezni?

Hogy tudnék barátok szerezni?

Figyelt kérdés
Bocsánat! Barátot szerezni. Egyenlőre egy is bőven elég lenne :)
2014. aug. 9. 19:33
 1/9 A kérdező kommentje:
*barátokat
2014. aug. 9. 19:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Mármint itt?
2014. aug. 9. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Először is írd ide hány éves vagy, fiú vagy lány...aztàn hátha
2014. aug. 9. 20:00
 4/9 A kérdező kommentje:

A barátkozás mióta függ kortól és nemtől? :D

Barát kell, nem pedig netes társalgó!

2014. aug. 9. 20:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Na már végre kiderült hogy miért nincsenek barátaim! Egy nagyon kedves úrihölgy szerint gonosz és pofátlan vagyok :/ :/ Mindezt 4 üzenetváltásból megtudta állapítani (taps)! Új helyre költöztem, és suliba nem úgy szeretnék menni, hogy senkit sem ismerek :) Itt pedig azért nem keresek "barátokat", mert itt nagyrészt olyan antiszociális p.csök vannak mint a fent említett úrihölgy, én pedig senkinek sem fogok nyalizni, főleg nem idegeneknek ;) Szóval ilyen ba..mságokkal hogy kopogjak be random emberekhez barátkozás céljából légyszíves hanyagoljatok. Tapasztalatokra vagyok kíváncsi ha eddig nem lenne világos, köszi!
2014. aug. 9. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:

A barát és a netes társalgó nem zárja ki egymást.

De ha valakinek tudod a nemét és a korát, nagyobb az esély, hogy több lesz a közös témátok.

Nem mondom, hogy én 25 éves fejjel nem barátkoznék egy 15 évessel. De ahhoz tudnom is kellene, hogy mennyire érett, de még ezek ellenére is, probléma lehet, hogy míg én a villany számlán sopánkodom, ő meg az első csókján.

2014. aug. 9. 20:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó értek mindent! De én tapasztalatokra vagyok kíváncsi, jó kis történetekre amit így estére elolvashatok :) Például: Pistának hívnak, 14 éves voltam amikor elköltöztem egy új helyre, és még az új helyen töltött első napomon beiratkoztam egy konditerembe. Amikor odaértem már majdnem záróra volt, ezért úgy terveztem hogy másnap nyitásra odamegyek. Nagyon korán értem oda, még csak ketten voltunk a konditerembe, és legnagyobb meglepetésemre a másik srác megkért hogy tartsam neki a súlyzót. Közben nagyon jól elbeszélgettünk, és megkérdezte hogy edzés után van-e kedvem levezetni az izomlázat egy jó futással. Innentől már olyan egyenesen mentek a dolgok, mint a vonatsín, azóta is jó haverok vagyunk. Na én pl. ilyenekre vagyok kíváncsi, mint amit példának írtam :D
2014. aug. 9. 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Oké.Nem kötözködni akarok, de akkor miért írod ki így ide a kérdést?

Menj az új lakóterületeteken olyasmi helyekre és csináld úgy ahogy írtad.

2014. aug. 9. 20:57
 9/9 anonim válasza:

"mert itt nagyrészt olyan antiszociális p.csök vannak mint a fent említett úrihölgy"

Lehet, hogy a saját hibáidat kellene először észrevenned. Ha nincs egy barátod se, akkor valószínűleg te is az vagy, amiről itt olyan megvetően írsz...

2014. aug. 10. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!