Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon nehéz gimiben újra...

Nagyon nehéz gimiben újra barátkozni?

Figyelt kérdés

Azt hiszem már elfelejtettem hogyan kell.

Tanácsok?

2014. aug. 15. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak ismerd meg a többieket és akik szimpatikusak, azok felé nyiss. Szerintem ez nem nehéz :)
2014. aug. 15. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:

sokkal könnyeb mint általánosban

nekem egy év alatt több ismerősöm lett a gimiböl mint az általánosból, és sokkal job fejek :)

2014. aug. 15. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Adj esélyt mindenkinek, beszélgess sok mindenkivel.

Ha szégyenlős vagy, elszoktál az emberektől, szociális fóbiás vagy meg hasonlók akkor nehéz.. Egyébként nem az. Csak ne gondold túl.

Majd kialakul hogy kikkel érzed jobban magad.

2014. aug. 15. 17:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek eddig! :D
2014. aug. 15. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokkal könnyebb volt mint általánosban. Most volt ez első évem, sokkal több barátot szereztem, mint általánosban 8 év alatt.

Mindenki tiszta lappal indíthat, én az osztályomból kb. 4 embert ismertem a 32-ből, de ha úgy vesszük, ők is új lappal nyitottak.

Tavaly az osztálytársaim kb. elfelejtették a szülinapomat. Idén 9 tábla csokit kaptam csak az osztályban, és kb. majdnem mindenki felköszöntött.

2014. aug. 16. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!