Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van itt olyan fiú akivel el...

Van itt olyan fiú akivel el lehet beszélgetni, barátkozni? 14/L

Figyelt kérdés

2014. aug. 8. 13:14
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
gondolom van
2014. aug. 8. 13:45
 2/10 anonim válasza:
81%
írj nyugodtan
2014. aug. 8. 20:22
 3/10 anonim válasza:
52%
Biztosan van!
2014. aug. 9. 10:46
 4/10 anonim válasza:
57%
Írhatsz:)
2014. aug. 9. 11:48
 5/10 anonim válasza:
81%
3-as válaszoló vagyok: írhatsz nekem is amúgy 15/F
2014. aug. 9. 20:24
 6/10 anonim válasza:
38%
Te most komolyan itt akarsz barátkozni? :O Neked amúgy van életed vagy mindenhez internet kell? Kezdj el sportolni vagy rajzszakkörre járni vagy kézműves foglalkozás.. mit tudom én de ne gyakorin ismerkedj már könyörgöm... foglald le magad és járj el valamilyen közösségben ahol élőben is tudsz beszélgetni...
2014. aug. 10. 10:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Hidd el szívesen csinálnám... amúgy meg erre csak ezt tudom mondani: [link]
2014. aug. 10. 11:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként vannak barátaim. Amúgy meg azért neten beszélgetek, mert 1000 km-re vagyok az otthonomtól... erről meg ennyit...
2014. aug. 10. 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Talpraesett lány vagy, nálam bejött a mentalitásod, az idézet is találó! :) Sajnos korban nem illünk össze, így marad a puszta jótanács. (44/F)

Rá se ránts a kekeckedőkre, nem a F.B.(I) az egyetlen kapcsolati technika a neten. Gondolj arra kedves 14/L, hogy a gyémántok attól értékesek, ha sárban leli az ember őket. Mit érne az ékkő, ha egy gyémánthegy tetején volna csupán egyetlen kis darabka a sok nagy és csillogó között? Ott is úgy tudna csillogni?

Ám miért nem skype vagy viber partnereket keresel a Téged érdeklő webes fórumokon, blog oldalakon?

Cseten egész csoportot hozhatsz össze és ha beszélgettek, gyakorlatilag a távolságok megszűnnek a világban. Azután a jobb barátokkal, barátnőkkel emailben, vagy voip alatt, esetleg videokonferencián is töltheted az idődet.

Amúgy meg sok sikert és további kitartást, bátorságot!

2014. aug. 14. 22:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia nagyon jól esett, hogy ezt gondolod rólam. És nagyon szépen köszönöm a segítséget. :)
2014. aug. 14. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!