Felejtsem el vagy próbáljak meg vele barátkozni megint?
Szia!
Hát jó kérdés az biztos... :)
Szerintem azt, hogy barátkozzál e vele neked kell megítélned. Ne hallgass mások szavára, csak azt vedd figyelembe, hogy te hogy érezted magad vele. Ha jó hatással volt rád, akkor szerintem érdemes lenne újra kezdenetek. De ha csak a bajba, hülyeségekbe húzott bele, akkor hagyd a kapcsolatot beszélgess a régi barátaiddal és próbáld meg helyre állítani velük a barátságod, no meg ugye újakat szerzel majd a gimiben. Ezt csak te tudod, hogy milyen hatással volt rád, ez alapján dönts! Persze szerintem az egy negatív jel, hogy miatta az összes barátodat elveszítetted, de mivel nem ismerem a teljes szituációt ezért egy dolog miatt nem mondhatok semmit. De szerintem a régi barátaiddal mindenképpen kellene beszélned erről a témáról! Még valami, ha mielőtt a
barátod volt ez a lány jobban érzeted magad, jobbak voltak a jegyeid, nem voltál annyi zűrben akkor felejtsd el de ha pozitívabb lettél akk érdemes újrakezdeni. De szerintem az lenne a legjobb, ha beszélnél vele erről a konfliktusról, nem kell ahhoz újra olyan jóba lennetek mint régen, egyszerűen csak jobb ha nem úgy mentek gimibe, hogy rosszban vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!