Miért nem jön el nekem senki Tanúnak hitelhez? Mindenki olyan sötét, hogy azt hiszik kezes kellene? Ilyen barátaim vannak?
van akit megkérek,nem is egy nem válasol, nem elérhető, eltűnik....
mire véljem ezt??
egy tanúnak csakalá írni kell, én is tanúskodtam már pl eonos szerződésmódosításnál, pénzátvételnél, volt amikor egy idegen a TB-nél kért meg valami TB lapja miatt.
ebben nincs semmi.
nek kezes kell, ai majd fizeti helyettem, ha nem fizetem a törlesztőt.
ilyen tuskó barátokkal vagyok körülvéve????vagy mire véljem?
Te úgy tanúskodsz, ahogy akarsz. Én meg úgy, ahogy én akarok. A kérdezővel próbáltam megértetni, hogy mi a logikája annak, hogy a barátai húzódoznak az aláírástól.
Lehet tuskónak, butának, beképzeltnek nevezni bárkit, csak akkor ne várj tőle olyat, amit egyébként nem köteles megtenni. Ez ilyen egyszerű.
fúj, 77%-os, te milyen ügyvéd vagy, aki így beszélsz másokkal? jelentettem a gusztustalan válaszodat.
egyébként aki az emberi tényezőt nem tudja figyelembe venni jogi ügyletben, az tévúton jár.
az emberek alapvetően, ösztönösen ódzkodnak az ilyen jellegű aláírásoktól, ezt bizonyítja az is, hogy a kérdező a titkolózásával teljes elzárkózást váltott ki.
Lehet benyújtani a panaszt az emberiség ellen.
18
úgy értettem hogy semmi köze a szerződéshez, hogy ő abban nem szerepel, nem lehet semmiért az ügyletből kifolyólag kérdőre, vagy felelősségre vonni, ő nem szerződő fél, és nem is kezes, nagy semmi.
így értettem, hogy köze nincs a szerződéshez.
(amúgy meg ahhoz sem igen, hogy mikor mennyi összeget kapnék, vagy egyéb teljesen személyes dologra, mint ahogy én sem nézem az ő pénztárcákát!)
nem kell ehhez semmiféle bizalom sem, írtam én idegennek is, de még "távoli" somszédnak is írtam már tanúként alá!
de ebből lejön, hogy lehet e az általános sajnos, hogy tudatlanok az emberek..
és még nekik állj feljebb..
eljött velem a szomszéd.
nem a barátok, senki, a szomszéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!