Miért nem ír vissza senki?
minden embert a haszon vezérel.
én sem beszélgetek olyannal,akiből az ég világon semmi hasznom,csak a gondolatcsere lehetősége adott.
számomra ez értelmetlen,mert erre itt a családom,vagy azok az emberek akikkel napi kontaktban vagyok élőben.
ezért olyan kapcsolatokat építs ki aminek a mellett,hogy jól érzitek magatokat együtt,valami más fontos dolog is összeköt.
lehet ez edzés,pénz,a lényeg,hogy mindkettőtöknek ugyanolyan fontos cselekvés.
a többi kapcsolatnak nincsen értelme csak ha csajozol.
3-as érdekes meglátás. Én ennél azért önzetlenebb vagyok. Főleg, ha pasiról van szó: ha egy férfi akar tőlem valamit, akkor ír, oké, de nem tudok úgy ránézni valakire, hogy csak azért írjak neki, mert ágyba akarok vele menni; a barátnőmnek azért, mert kisírjam a bánatom vagy elmenjünk pasizni; a sulis barátnőmnek, hogy odaadja a jegyzetét. Ezek felszínes és érdek dolgok. Fölösleges csacsogás akkor a beszélgetés. Én nem tudok így tekinteni az emberi kapcsolataimra.
N
igen.
felesleges csacsogásnak tartom a cél nélküli párbeszéded.
ha meg csacsogni akarok,arra jó egy munkatárs vagy akárki,ehhez nem kell barát.
Velem sajnos egyfolytában ez van. Nem szeretném ráeröltetni magam senkire, de ha már barátnak tekintenek, a normális kommunikáció lenne az alap. Én is sokat dolgozom, vannak gondjaim, de ha ír nekem valaki, az az elsõ, hogy visszaírok - és nem intézem el két "szánalom" mondattal. Próbálok segíteni, megérteni õket, válaszolni mindenre, akár bedobni 1-2 témába vágó dolgot. Talán rossz tulajdonság, de szeretek sokat írni, hogy mindent részletezzek és nem menjek el semmi mellett...de minden esetben 3-4 szavas válaszokat kapok (ha kapok...), ha kérdezek, nem válaszolnak. És régi "barátokról" van szó, akiknek 1000x is elmondtam, nyugodtan szóljanak, ha untatom õket, túl sokat írok/kérdezek stb, de semmi. Csak hagyják, hogy törjem, hitegessem magam, hogy jelentek vmit a számukra. Rettenetes érzés megtûrt koloncnak érezni magad!
Miért olyan nehéz õszintének lenni és elküldeni a fenébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!