Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem jön el nekem senki...

Miért nem jön el nekem senki Tanúnak hitelhez? Mindenki olyan sötét, hogy azt hiszik kezes kellene? Ilyen barátaim vannak?

Figyelt kérdés

van akit megkérek,nem is egy nem válasol, nem elérhető, eltűnik....

mire véljem ezt??

egy tanúnak csakalá írni kell, én is tanúskodtam már pl eonos szerződésmódosításnál, pénzátvételnél, volt amikor egy idegen a TB-nél kért meg valami TB lapja miatt.

ebben nincs semmi.

nek kezes kell, ai majd fizeti helyettem, ha nem fizetem a törlesztőt.

ilyen tuskó barátokkal vagyok körülvéve????vagy mire véljem?

2015. febr. 16. 09:46
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
*nem kezes kell
2015. febr. 16. 09:49
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre nem tudom a választ.

Egy tanúnak az a dolga, hogy igazolja: az aláíró az okiratot (aminek a tartalmát sem kell ismernie!!) előtte írta alá, vagy a már meglévő aláírást előtte sajátjának ismerte el.

Ennyi és nem több.

2015. febr. 16. 09:49
 3/28 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos az emberek többsége jogi és pénzügyi dolgokban borzasztóan tudatlan.
2015. febr. 16. 10:03
 4/28 anonim ***** válasza:
0%
én már voltam egy munkatársamnak tanúja, de a biztonság kedvéért azért én is elolvastam a szerződést. tényleg jobb az óvatosság, és ezt jobb, ha te is megérted.
2015. febr. 16. 11:57
 5/28 A kérdező kommentje:

valahol azt olvastam az én szerződésembe nem nyer betekintést teljesen, vagy abszolut.

elvégre magánügy...

én sem akarom, hogy utána betörjenek...

2015. febr. 16. 12:40
 6/28 anonim ***** válasza:
ja az jó. akkor én sem írnám alá, ha még a szerződést sem láthatom, amit aláírok. mondjuk akkor mitől lenne tanú, ha vakon írja alá?
2015. febr. 16. 12:42
 7/28 A kérdező kommentje:

"a tanú, csak az aláíró személyét tanúsítja, nem a nyilatkozatot"

tehát köze nincs a szerződéshez

(ergo nem használok talált/lopott személyi iratokat)

2015. febr. 16. 14:12
 8/28 anonim ***** válasza:
49%

Úgy én se írnék alá semmit, hogy nem tudom, miről van szó. Kolléganőim kértek meg már ilyenre: pár mondatban elmondták, miről szól a szerződés, átfutottam én is, aztán aláírtam. Ha nem mondták volna el, akkor nem írtam volna alá. A fene tudja, ki mit ír bele, és ha én aláírom, milyen bajom lehet belőle, vagy mibe keveredek bele. Aki vár tőlem egy szívességet, az játsszon nyílt kártyákkal.

Vagy írassa alá családtagjaival.

2015. febr. 16. 14:33
 9/28 A kérdező kommentje:

a tanú nem a szerződéshez kell, hanem a szerződő felek személyét igazolni.

semmi köze a szerződéshez.

"egy házasság sem a tanúk aláírásától jön létre, hanem hogy az igen-t kimondják"

2015. febr. 16. 14:37
 10/28 anonim ***** válasza:

1: Kézen-közön szerződéseknél nem adom meg az adataimat - márpedig a tanúnak is meg kell. Láttam már karón varjút, bizony van, amikor visszaélnek vele, ebből pedig nem kérek.

2: közjegyző előtti szerződésnél meg idő és rohangálás. Kérj meg olyat, aki egész nap a lábát lóbálja, de egy dolgozó vagy egyéb okból elfoglalt embertől nem várhatod el, hogy átszervezze a napját, elkérje magát munkából, ingázzon egy kört a kedvedért, stb.

3: talán az is lehet, hogy a te portádnál van a söprögetni való, te biztos, hogy mindig, mindenben a rendelkezésükre állsz vagy csak fordítva várod el?

4: vagy nem tudják mi a különbség kezes és tanú között. Vagy tudják, de rólad feltételezik hogy nem... esetleg csőbe akarod őket húzni.

5: egyéb.

2015. febr. 16. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!