Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Beleszerettem egy barátomba....

Beleszerettem egy barátomba. Mit kellene tennem, mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy barátomba, akivel tudom, hogy soha, semmi nem lehetne köztünk. Nagyon szeretem őt, mint embert, mint barátot, nagyon sokat köszönhetek neki, és jóval többet érzek iránta, mint barátság, holott tudom, hogy ez nem helyes és soha nem is működne. Az utóbbi időben próbáltam kerülni őt, mert egyszerűen már nem tudom kezelni ezt az egészet. Próbálok "kiszeretni" belőle, de nem megy, és ráadásul egyre inkább lelkiismeretfurdalásom van, hogy eltávolodtunk, hogy már nem beszélünk annyit, holott ő mindig mindenben segített nekem.

Nem tudom mit tehetnék. Mondjam el neki, hogy miért kerülöm mostanában, miért nem akarok vele találkozni? Félek nem értené. Vagy jobb, ha egyszerűen hagyom, hogy kihüljön köztünk a barátság és idővel elfelejtsük egymást?

Ti mit tennétek? Elfogadnátok-e ha egy barátotok egy időre (amíg rendezi az érzéseit) ezért távolodna el tőletek, vagy örökre haragudnátok rá?

2015. jan. 19. 14:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert kishitű vagy.
2015. jan. 19. 21:53
 12/15 anonim válasza:
Már nem azért, de akkor is legalább mondd meg neki, hogy emiatt most egy ideig nem akarsz találkozni vele, ha a barátod megérti és nem fog zargatni, ha tényleg segített meg ott volt neked akkor nem érdemli meg szerintem hogy te csak úgy lelépj a fenébe egy szó nélkül ő meg azt se tudja mi van vagy hazudozz neki.
2015. jan. 19. 22:48
 13/15 anonim válasza:
Szerintem is mondd el neki. Ha valóban olyan jó barátod, biztos hogy meg fogja érteni. Semmiképp ne hagyj kihülni egy ilyen barátságot. Egyébként miért vagy olyan biztos benne, hogy nem lehet köztetek semmi?
2015. jan. 20. 22:29
 14/15 anonim válasza:
Az elmúlt 1 hétben változott valami? Beszéltél vele?
2015. jan. 27. 19:25
 15/15 anonim ***** válasza:
En ugyanilyen szituacioba kerultem.. De nem volt megoldas h elmondtamneki..sot rosszabb lett! Az erzeseim iranta kb1 evig tartottak es meg neha most is gondolok ra! O teljesen elutasito volt velem az elejen. Mostanra mar normalisan beszelunk de nem ugy mint ket barat. Semmi nem olyan mint elotte volt. Bar a te eseted meg alakulhat maskepp is!
2015. jan. 28. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!