Mit vár? Többi lent
Én fiú vagyok ő lány, csak facebookon " ismerjük " egymást.
De nem ez a lényeg, hanem, hogy ha ő ír rám akkor néha kérdez valamit, esetleg mesél, hogy mi történt vele aznap, stb értitek. Nem is ez a lényeg, hanem amikor nincs téma, és megkérdezi, hogy velem mi történt, vagy épp mit csinálok, vagy akárcsak magamtól írok neki valamit, hosszabban akkor arra is csak 1-2 szavas választ ad. Mert így szinte egyirányúvá válik a kommunikáció : azaz én pofázok, ő meg nem. Viszont ha én se pofázok, akkor kérdőre von, hogy miért nem írok, és hát ez az amit nem értek, én írok neki egy regényt amire annyival tud válaszolni, hogy " aha " , " értem " akkor tudom sajnálni..de ez van.
Ő...nem várok világmegváltó válaszokat :D de akinek van 5lete azt szívesen meghallgatom :)
A szokásos : "hagyd a fenébe, keress mást" kivéve :D
oltást flörtöt várna,nem tényközlő nagybeszámolót.
és amikor mégis ezt kapja,akkor csökken az érdeklődése.
ha nem hívod randizni kocc lesz neked lassan.
ha kérdőre von,akkor viszont keményíts be,mert ha egy nő megérzi menned a megfelelési kényszert,akkor vagy azonnal barátzónába tesz,vagy szó nélkül lekoptat.
szóval a beszélgetés témája legyen a teste a találkozás időpontja,nevetsz rajta,kicsit cikized és ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!