Mit kezdjek egy ilyen 'barátnővel'?
Ez a csaj egy ragacs... Kikészít. Mintha be akarna kebelezni. Mindig hív ide, meg oda, ami tökre oké, de olyan társaságokba hív meg, ahova csak azért kéne menjek, hogy őt elkísérjem, (az ő kedvéért), mert nagyon jól tudja, hogy nem kedvelem őket egy kicsit sem. Megmondom neki, hogy nem megyek vele sehová sem, mert éppen nincs kedvem, de ezt egyszerűen nem képes megérteni... Mindig számon akarja kérni rajtam, hogy hol leszek/vagyok, mint az anyám. Legszívesebben kitépném az összes haját, hogy szálljon már le rólam, de levakarhatatlan! Mit tegyek?
Ő 17l, én pedig 18l vagyok.
Mond el neki,hogy se az anyám,se a pasim nem vagy,hogy számon kérj.
Nekem legjobb barátnőm volt olyan,néha még most is,hogy ha rögtön nem veszem fel a telefont akkor képes üvöltözni velem.Ilyenkor mindig mondom jól van anyuci/férjecském nem viszem még a szaráshoz is a telefont stb stb. Mindezt nyugodt hangnemben. Egyszer meg elbeszélgettem vele,hogy én nem lógok a telón van hogy kutyasétáltatáshoz sem viszem,ha pl töltőn van stb.Ne akadjon ki.
Meg ha vhová nincs kedvem menni akkor nincs.Ilyenkor hasonlatokat hozok fel ezek általában be vállnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!