Mit kezdjek egy ilyen "barátnővel"?
Van egy osztálytársam, akit én annyira nem bírok, ő viszont azt hiszi, barátnők vagyunk.
Régebben mondjuk tényleg azok voltunk, de miután kb egy éve egy fiú miatt ellenem akarta fordítani a közös barátnőinket, meg hazugságokat terjesztett rólam, kerülöm a társaságát..Az iskolában se beszélek vele, max néha, amikor odajön hozzám szünetben, válaszolgatok neki nagyon tőmondatokban, a telefonba pedig már úgy van beírva a névjegyzékbe, hogy "Ne vedd fel", ezért amikor hív, szándékosan hagyom csörögni, vagy egyből ki is nyomom, facebook-ról pedig le is tiltottam, mert untam már, hogy állandóan rámírt, aztán pár perc múlva nem volt miről beszélnünk és elkezdett szmájlikat írogatni, én meg ha nem írtam vissza neki egy mosolygós fejet, vagy valamit, elkezdett faggatni, hogy mi bajom van és hiába mondtam neki kb 8-adjára, hogy "Semmi, csak most nem értem, mi értelme ennek, hogy itt ülünk 3 órahosszája és nem is beszélünk semmiről, csak ilyen kis hülye fejeket írosgatunk", addig mondta, hogy "de biztos van valami, mondd már el!", amíg ki nem találtam valamit, hogy pl. összevesztem barátommal/anyáékkal, ezért szar kedvem van és akkor békén hagyott...Ezek ellenére mégis csomószor odajön az iskolában is beszélgetni és amikor látja, hogy nem vagyok még annyira se beszédes kedvemben, mint máskor, azon röhög, hogy milyen bamba fejem van mondjuk olvasás közben, vagy evés közben -.- És ANNYIRA idegesít. Ezt elmondani nem lehet -.- Viszont így konkrétan nem akarom neki megmondani, hogy hagyjon már békén, mert akkor ellenem fordítaná barátnőméket...tavaly is, amikor volt ez a veszekedés és terjesztett rólam mindenfélét, barátnőmékkel elhitette azokat és már ők is kerültek, csak azután lettek velem megint normálisak, hogy ezzel a csajjal "kibékültünk"..És most okés, hogy nem kéne ilyeneket a barátnőimnek neveznem, igazából végül is nem is nagyon tartom őket annak, csak így az osztályból egyedül velük szoktam beszélgetni és legalább nem vagyok egyedül egész nap, viszont ha összevesznék ezzel a nyomi csajjal, akkor már senkivel nem lóghatnék és kiközösítenének az osztályból...
Szóval tippeket szeretnék, hogy koptathatnám le a csajt anélkül, hogy megbántanám és elpártolnának tőlem a barátnőim?
szerintem két lehetőséged van:
1. elmondod ennek a csajnak, hogy mi a szitu, idegesít, stb...és esetleg elveszíted a "barátaidat"
2. nem szólsz semmit, tűröd a helyzetet, és elfogadod az álbarátokat, és itt sem rinyálsz a saját döntésed miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!